Ellen Holm

Recept

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Fick en fråga om jag kunde lägga ut receptet på de goda bananpankakorna, och visst kan jag det.

Jag mosar en banan och blandar det med ett ägg. Har i lite kanel för smaken och ibland även lite vaniljsocker. Sedan steker jag det. Till det äter jag antingen naturlig kvarg med tex. hallon eller min nya kärlek, kvarg med citron smak. Och självklart massvis med frukt!

Goodmorning

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Godmorgon fina ni! Har kämpat med att kliva upp ur sängen i sisådär en halvtimme nu, min kropp skriker efter sommarlov. Gårdagen spenderades i skolan, hemma framför flera missade avsnitt av Heartbeats, ute på en promenad med mamma och hos Fell med henne och Felicia. Det var en bra dag. Idag ska också vara en bra dag, det känner jag på mig.

Dipdye

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Har varit en sväng hos frisören och fixat håret lite fräschare inför sommaren. Testade även på att göra en rosa dipdye. Är nöjd!

Yesterday

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Igår avslutade dagen på bästa sätt hemma hos Christoffer. Underbart sällskap, grillning, bra musik, dans och massvis med prat. Det är en sån skön känsla att promenera hem runt midnatt och det är fortfarande varmt.

Min morgon

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Bananapancakes med kiwi, kvarg och kokos, Markus Krunegård och massa sol.

Takhäng

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Efter en lång skoldag åkte jag och Sara iväg till Max och var med honom och William. Vi tog det lugnt, satt på taket i solen och pratade och lyssnade på musik. Efter det tog vi en sväng till gymmet och körde lite styrka. Så skönt!

Sommarkänslor

Kategori:

Jag har saknat värmen. Jag har saknat att kunna gå barbent, bära somriga klänningar och att sitta och sola på rasterna. Jag har saknat att ha lektioner utomhus och mest av allt har jag saknat varma grillkvällar.

Sol och värme

Kategori:

Idag har jag haft en mysig picknick med Amanda, Sara, Felicia och William i stadsträdgården. Vi satt i flera timmar och fikade, pratade och bara njöt av varandras sällskap och av vädret. Felicia fotade lite och det är hennes bilder från dagen nedanför.

Altanhäng

Kategori:

Började dagen med en pw med Amanda och nu sitter jag nyduschad och fräsch på altanen och äter paj och läser Egoboost. Vädret börjar äntligen vara på min sida och jag njuter av värmen.

Uteservering

Kategori:

Sitter på 3bs mysiga uteservering för första gången i år tillsammans med mina två favorit tjejer och William. Njuter av solen.

Hurtigt

Kategori:

Godmorgon fina! Jag började dagen med en timmes pw med peppande musik i öronen och ska snart ut igen och traska iväg mot stan för att möta upp Sara och handla lite mys inför ikväll. Jag känner mig väldigt duktig faktiskt! Älskar att börja morgonen med en rask promenad. Man mår så bra efteråt.

Au natural

Kategori:





Godmorgon

Kategori:

Godmorgon babes! Nu har jag tagit långhelg. Ingen mer skola för än på måndag, det känns skönt. Jag började morgonen med favorit frukosten och sedan åkte jag iväg och spelade golf. Idag väntas ett träningspass med Sara och kanske en pw om vädret tillåter.

Sömn

Kategori:

Ligger under mitt rosiga täcke och tänker. Min kropp är slut efter träning och jag låter mig somna in till Håkan Hellström.

Åh Gud det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort

Kategori:

Hej fina ni! Har precis avklarat yttligare en skoldag och sitter just nu och laddar upp med lite käk innan dagens träning. Ska iväg till gymmet med Sara och köra lite styrka om en liten stund. Kommer bli skönt!

Nytt och fint

Kategori:

Den fina kepsen från Ralph Lauren och jackan från Henri Lloyd har jag fått av mamma och pappa de senaste dagarna.

Måndags mys

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej vänner! Igår jobbade jag på ett 70 års kalas hela dagen, där av ingen uppdatering. Idag är det en grå och regnig måndag och jag har haft en lugn skoldag med sovmorgon. Nu har jag krupit ner i soffan med en kopp varm choklad och ser på film. Det blir en lugn kväll och det är skönt att ha såna ibland. Puss

Amerikansk afton

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Mina kusiner med familj är här och kvällen till ära har vi druckit root beer, ätit grillade hamburgare och mumsat på en god key lime pie. Det fick mig att sakna USA ännu mer. Jag vill tillbaka mer än någonsin.

Äntligen helg

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Har haft en bra kväll. Sara, William, Adam och Emil var här och det var mysigtJag har tagit helg och jag kommer njuta av varenda sekund av den lilla lediga tid jag har. Punkt slut

Sovmorgon

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Startade denna gråa onsdag med att sova lite extra länge. Tog sedan en varm och skön dusch och en underbar frukost. Bananpankakor, smoothie, grönt te, frukt och bär, helt klart favoritfrullen. Så himla gott!

Goodnight

Kategori:

Något av det bästa jag vet är mysiga telefonsamtal under sena kvällar och nätter.

Detaljer och skor

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

För ett tag sedan fick jag hem min klänning till avslutnings festen som äger rum om cirkus 40 dagar. Idag låg även ett par fina skor, som kommer användas på samma tillfälle, i min brevlåda. Bjuder på en liten detalj från min underbara klänning (hela får ni se när tillställningen äger rum) och mina nya älsklingar till skor.

Ny vecka

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Måndag betyder ny vecka och nya möjligheter. Jag startade veckan med två lektioner tills orken i min kropp försvann. Illamåendet, förkylningen och lite febern tog över och jag har tillbringat eftermiddagen i soffan under mitt rosiga täcke med min favoritfilm. Nu ska jag få i mig en kopp med grönt te och lite mango i sällskap med två tidningar. Hoppas att allt är väl med er. Pussar

Denna natten kommer döda mig om jag inte får vara med dig

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Idag har varit en fin dag. Konfirmation och massvis med trevliga människor och god mat. Nu vill jag krypa ner under täcket och lyssna på fin musik tills jag somnar.

Jag gick med nån för han påminde mig om dig

Kategori:

Idag har jag haft biomys med 3 goa människor. Filmen var konstig, men bio är ju så himla mysigt. Imorgon ska min bästa vän konfirmeras och jag ska upp tidigt. Kvällen har resulterat i ett långt men mysigt telefonsamtal, så nu kom jag i säng sent, men det var det värt. Nu ska jag få mina timmar med skönhetssömn så jag orkar med morgondagen. Puss på er!

Kiss me goodnight

Kategori: