Ellen Holm

De senaste dagarna

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej babes! Det har passerat ett par dagar sedan jag knappade på tangenterna och skrev ett inlägg på min bortglömda blogg. Under de dagarna har jag gått i skolan. För det mesta. Pluggat å så. Trivs mycketmycket bra i min skola och min klass är bäst. Skrattar konstant hela tiden tjugofyrasju och det är hilarious. Jag har hunnit med att hänga med mina goooa brudar och haft långa och mysiga telefonsamtal som slutat med att personen i andra änden somnat av mitt tråkiga och ständiga babblande.. Eller det kan vart så att hen vart trött med. Och nu till de två roligaste nyheterna på skolfronten!!!!!! Fick skåp igår. Överskåp. Når knappt upp. Är liiiiite för kort och skrattar åt de långa pojkarna med skåp under mig hihi *evil*. Den andra, och den roligaste, hehe, äääär: *trumvirrvel* IDAG FICK JAG EN DATOR!! En sprillans ny Macbook Pro som jag försökt lära mig hela dagen eftersom den är så attans komplicerad och jag är oteknisk som satan. Menmen, kan ju spara pagesdokument och det är ju det viktigaste eftersom datorn är ju trotts allt till skolarbeten och inte till film/tvserier/spel/bloggis/facebook/twitter/tumblr och allt annat kul *:)))* Annars då? Jo med mig är det awesome och imorgon lär det bli mer awesome eftersom det är fredag, vilket betyder företagsekonomi hihih, och sluta tidigt, och helg. Ha det bra lovers. Hörs när jag har något vettigt att säga igen. Kanske imorgon. Kanske om en vecka.......

Jag har ramlat klart, det känns så underbart

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej lovies! Idag har jag sovit ut, bara legat i sängen hela morgonen för det är så skönt. En vecka i skolan är avklarad och nu har jag två fina lediga dagar framför mig. Idag ska jag träffa min fina Vega, senare idag ska vi möta upp resten av favorittjejerna och mysa i hela kvällen. Min favorit Albin Gromer och underbara Anna Ternheim spelar och det ska bli så bra och fint. Sjunga, dansa och kramas. Efter det ska vi lägga oss på och under massa filtar och kolla på utomhusbio i parken.

Kärlek

Markus Krunegård

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Markus Krunegård. Igårkväll. Underbart. Hans sista konsert för sommaren. Fina vänner. Sjunga sig hes. Dansa.

Kommer leva på det här ögonblicket ett bra tag framöver. Världens bästa Markus.

One more night

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej lovers! Började skolan redan vid åtta imorses och hade lektioner fram till tre. Känns skönt att komma igång nu, har så roliga saker som väntar framöver så det känns skönt att få ingång lite rutiner så dagarna rullar på snabbare och snabbare. Nu är jag hemskt trött efter en lång dag och ska vila lite innan jag ikväll åker tillbaka till skolan igen för en filmkväll. Hoppas allt är väl med er. Pussar

Tisdag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej lovers? Hur är det med er?
Idag hade jag en extremt kort skoldag på knappt två timmar, så efter en lektion naturkunskap var vi färdiga för dagen. Hur skönt som helst! Har vart ute och gått en pw på en mil med mamma nu ikväll och nu ska jag lägga fram lite kläder för imorgon. Senare väntas lite soffhäng framför Svenska Hollywoodfruar. Hörs imorgon, puss!

First day

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Jag har avklarat min första dag på gymnasiet. Kom i en så bra klass, EK12B, och vårat schema är superbra. Är så nöjd med allting. Imorgon börjar lektionerna, då jag bara går en timme i skolan. En riktig mjukstart! Det kommer bli en bra tid, det vet jag.

Sömnproblem

Kategori:

Kan inte sova. Klockan är tjugo minuter över fem på morgonen och jag ligger klarvaken. Varför är jag vaken? Om 4 timmar sitter jag i aulan i min nya skola, blir uppropad och får träffa min nya klass för första gången. Från och med idag är jag gymnasieelev. Egentligen så vet jag inte om jag är nervös över huvudtaget. Är pirrig. Längtar efter att få träffa min nya klass som kommer vara nära mig de kommande åren. Den klass jag om 3 år kommer springa ut med, lycklig som få och sjunga "vi har tagit studenten, vi har tagit studenten" tillsammans med. Nyfiken över hur mina kommande 3 år fram till studenten kommer se ut. Men jag har en känsla att de kommer bli de bästa åren i mitt liv. Jag ska göra min gymnasietid till det. De bästa åren i mitt liv.

Finaste helgen

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

I fredagskväll mötte jag upp Linn på tåget och hon har stannat här hela helgen. Det har vart så mysigt. Vi har pratat om allt vi missat sen vi sågs sist, ätit gott, suttit på en filt i parken och lyssnat på en konsert med Darin och bara myst. Det har vart en perfekt avslutning på lovet. Imorgon börjar jag nämligen gymnasiet, ska bli spännande!

Safe & sound

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Godmorgon hjärtan! Startade morgonen med en pw och nu sitter jag på bussen in till stan. Ska möta upp min mamma för lite lunch och mys. Hörs senare!

I took you by the hand and we stood tall and remembered our own land what we lived for

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Haft en sån fin dag tillsammans med Felix.

My head is an animal

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Godmorgon älsklingar! Sovit gott?
Nu ska jag åka iväg och möta upp Felix som kommer med tåget snart och sedan tillbringa dagen med honom. Ville bara önska er en fin dag. Puss

Oh, tell me now, where was my fault? In loving you with my whole heart

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

 

My head told my heart, let love grow. But my heart told my head, this time no, this time no

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej babes. Ligger hemma i sängen och kollar på några avsnitt Gossip Girl efter en slapp dag tillsammans med mina tjejer. Gårdagen bjöd på häng med tjejerna, like always, och lite festligheter på kvällen. Nu ska jag kika vidare och sedan somna tidigt, ska nämligen möta upp Felix som kommer med tåget klockan 11. Puss

BREAKFAST

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Fina ord

Kategori:

I've been to Greece

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Några pics från mina två soliga veckor i Grekland.

Days left

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Om 1 dag börjar sista veckan på sommarlovet.

Om 3 dagar får jag träffa Felix som jag knappt träffat på hela sommaren.

Om 5 dagar kommer världens bästa Linn hit med tåget och stannar hela helgen.

Om 8 dagar börjar jag gymnasiet. Är så pirrig. På ett väldigt bra sätt.

Om 12 dagar ska jag sjunga mig hes till Markus Krunegård. Favoritartisten live, kan det bli bättre?

Om 13 dagar ska jag se och höra Albin Gromer live.

Om 32 dagar åker jag till London.

Om 60 dagar fyller jag 16 år och får börja övningsköra.

 

Genom min mobilkamera

Kategori:

Började kvällen med 18 års firande för Marcus med god mat och trevligt sällskap på Harrys. Avslutade sedan en alldeles underbar kväll med utomhusbio i parken med finaste vännerna. Älskar fina sommarkvällar!

Nike air

Kategori:

Fick mina ursnygga sneakers igår, ett par Nike Air Max 90. Så himla sköna och vill mest bara gå i dem hela tiden.

The big bang

Kategori:

Igår hade jag yttligare en fin dag tillsammans med bästa tjejerna. Lagade mysmiddag tillsammans med Sara och Amanda och på kvällen kom ett par till fina människor och det slutade med att vi gick och hyrde en bra rulle och trängdes 8 personer i en soffa. Så mysigt! Nu ska jag möta upp Felicia och sedan ska vi åka iväg till Sara där hon och Amanda är för lite tjejmys. Ha en fin dag babes!

Tisdag

Kategori:

Jag vet att jag toppar listan med de som de som uppdaterar sina bloggar sämst i Sverige. Jag SKA ändra det. Det ska bli bättre, lovar er. De dagarna som har passerat sedan vi hördes sist, bloggen, så har jag tagit vara på varenda minut jag fått tillsammans med några av mina bästa vänner. Vi har skrattat så mycket och jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är över att ha mina fina tjejer i mitt liv. Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi alla 5 är återförenade efter nästan en hel sommar utan varann. Alla har varit bortresta på olika håll i världen och i Sverige och vi har lyckats missa varann med en dag. Det är nog det sämsta med sommarlov, om jag tänker efter.

Home

Kategori:

Har tillbringat de senaste dagarna i Karlskrona tillsammans med min familj, där av den dåliga uppdateringen. Men nu är jag hemma och är kvar här resten av sommarlovet. Ska bli så skönt att bara umgås med mina vänner nu de sista veckorna.