Ellen Holm

2013

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

om sexton timmar är det dags för mig att vända blad, avsluta detta kapitlet och börja på nästa. när jag tänker tillbaka så har detta året varit så lärorikt. jag har fått mitt hjärta krossat i tusen små bitar, men aldrig någonsin trodde jag att det skulle leda till något bra. jag har blivit så oerhört stark, och idag vet jag att jag klarar allt.

jag är så tacksam för mina vänner som finns där för mig hela tiden. vi skrattar tillsammans, ni torkar mina tårar, ni är med mig dygnet runt när jag inte klarat av att vara ensam, ni får mig att må bra när allt inte riktigt är som det ska, vi har så himla roligt. mina fem tjejer som är min lilla extra-familj, och ni jag lärt känna och kommit närmre de senaste månaderna. jag önskar att alla hade vänner som er. mitt nyårslöfte är att spendera mer tid med er, för det finns inga andra människor i världen som är så bra som er, ni är mina lyckopiller.

2014, jag är helt säker på att detta året kommer bli så händelserikt. resan till prag - ha världens bästa sommar - börja sista året på gymnsiet - fylla 18 - festa - ta körkort - börja räkna ner till studenten. ja, detta året kommer bli så bra.

THAILAND

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


tog en promenad med mamma imorses på stranden. alldeles alldeles underbart!

MOT THAI

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

igår fick jag äntligen jullov. kramades hejdå, hur ska jag kunna vara utan världens bästa kompisar i två veckor? packade även och var med rasmus, perfekta sista dagen här. nu har vi precis packat klart allt & snart åker vi iväg, äntligen. nästa gång vi hörs lovar jag att visa massa härliga bilder. puss

22:43

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

idag har varit en riktigt bra dag. startade dagen med en julfrukost på jobbet med cassandra, mysigt och skönt att träffa henne innan jag åker. jag en lektion i skolan & sedan gjorde jag och rasmus pannkakor innan jag åkte och jobbade 4 timmar. mitt sista jobbpass för i år, känns så himla skönt!
imorgon får jag äntligen lov också!

SNART SÅ

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

idag gjorde jag klart allt plugg för i år & är så stolt över mig själv
nu är livet bra, ingen skola att tänka på och thailand på lördag iiiiihh

HELGEN

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

jag jobbade ett kort pass i lördags och sedan spenderade jag dagen och kvällen med sara, cassandra & tilde. lite senare kom även alice och det va jättmysigt. började jobba tidigt i söndags och jobbade hela dagen. på kvällen fick jag sällskap, såg känn ingen sorg och bara myste. en riktigt bra helg! 

BEST NIGHT

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

hade bästa kvällen med bästa vännerna igår @ pitchers

GOODMORNING

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

sovmorgonen till 11 kunde inte sitta bättre. helt underbart att kunna ligga här, lyssna musik och bara tänka. vill planera helgen så jag har massa roligt att se fram emot. vill bara va med mina kompisar<3

TANKAR

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

ibland undrar jag har förtjänat för att gå igenom detta. vad har jag gjort för att bli behandlad så respektlöst och vad har jag gjort för att en enda människa ska få mig att känna mig så liten och hjälplös?
kanske är det för att jag ska bli starkare. kanske är det för honom, jag vet inte.
hur kan världens sämsta dag samtigt vara världens bästa dag?

HAPPY

Kategori: + ALLT OCH INGENTING<3

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

ibland undrar jag vad jag hade gjort utan er. för vad vore jag utan er, världens bästa kompisar?
alla tårar ni torkat från mina kinder och tagit mig upp från botten & alla gånger ni fått mig att le.
 
love you long time

SARA & BIO

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

ikväll har jag och sara ätit lite på the view, sedan var vi på catching fire på bio, supermysig kväll!
 

BRA & DÅLIGA DAGAR

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

ibland har jag bra dagar, ibland har jag dåliga dagar. men idag är en bra dag. idag är en dag då jag har tänkt på hur många fina vänner jag har i mitt liv och blivit varm i hela hjärtat.
& det bästa av allt är att jag inte tänkt på honom. inte en enda gång

MÅNDAG

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

det är måndag idag. dämpade ångesten med att sara kom hit.
vi skrattade så vi fick ont i magen & bara hade det mysigt.
vill ha mer kvällar som denna<3

VI SES SNART

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

åkte till göteborg i fredags för att vara hos linn. vi gick på jul på liseberg, skrattade åt god mat. var lyckligare än vad jag varit på riktigt länge, bara få vara med världens bästa tjej.
på lördagkväll kramades vi hejdå på perrongen och sa "vi ses snart"
önskar att jag kunde vara med henne varje dag