Ellen Holm

Nothing makes me stronger then your beating heart

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Hej ni! Idag satte jag mig på en buss klockan kvart över sju på morgonen. Den gick till Skara. Jag har varit på IB hela dagen och mitt huvud är omställt på engelska just nu. Det var intressant. Efter det var jag en stund hos Fredric, det var också kul. Resten av kvällen har jag spenderat med Amanda, hos henne och på JC. Det var VIP-kväll, as coolt. Vi lyssnade på lite go live musik och kollade kläder. Mysigt. Nu är jag något så otroligt trött. Dags för sängen. Puss

Kärlek

Kategori:

"Alla säger att kärlek gör ont, men det är inte sant. Ensamhet gör ont. Att bli dumpad gör ont. Att förlora någon gör ont. Avund gör ont. Men i själva verket är kärlek den enda saken i världen som gör så allt det där onda försvinner."

Homeworks sucks

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Hej fina ni! Jag har haft en helt okej dag i skolan, hade helt okej lektioner och slutade helt okej tidigt. Har hunnit med att spendera eftermiddagen åt studier och åter igen studier. Håller på med två muntliga revovisningar, två skriftliga redovisningar, ett prov om den tråkiga evolutionen och ett hemskt matte prov. Snart kommer min underbara Fell hit och pluggar lite no med mig, hoppas att det blir roligare och enklare när man är två.

Fred ut.

Two halves of my heart

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




[Todays facelook]

Hey babes. Har spenderat dagen i skolan och på handbollsplanen. Skolan kan beskrivas med ett ord. SEG. Jag har en hemsk vecka framför mig och det är inte roligt någonstans. Men det är bara 16 skoldagar kvar till lov, det får mig igång. Måste fortsätta att plugga lite nu, ha det fint.

Some inspo

Kategori:




[Collages by me]

Do you remember when I held you for the first time?

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Photo by me. Harper's Bazar, Vouge and an old camera]

Hej hjärtan. Har kommit hem från Göteborg för några timmar sedan. Jag har fördrivit kvällen med ett avsnitt av Gossp Girl och lite haft lite adventsmys med min familj. Nu ska jag ta en varm dusch och sedan krypa ner i sängen och kolla på 90210. Hoppas att ni har det bra, puss.

Choklad är gott

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


HEJ. Jag har precis vunnit två kilo choklad. Det regnar. Jag har gått hela dagen. Jag och mamma har vart i hundrasjuttioelvla affärer. Igår åt vi tre rätters, jag trodde att jag skulle spy av mättnad. Nu är jag trött. Måste sova. Godnatt

For every girl with a broken heart, there's a guy with a glue gun. I've found mine

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Hej hjärtan! Jag är inte bra på att uppdatera, inte alls. Ursäktar mig för det och skyller på att jag har varit busy busy. Igår var jag och såg på Breaking Dawn med min fina vän Sara. Jag dog. SÅ SJUKT HIMLA SUPER DUPER BRA. extremt! Jag har vart i skolan och jag har sjungit mycket. Nu har jag väldigt många sångtexter jag måste få in i huvudet. Just nu håller jag på att packa lite. Åker till Göteborg imorgon efter skolan och kommer spendera min helg där. Det kommer bli så mysigt!

Hur är det annars då? Jo tack, jag är väldigt glad, lycklig och hostig. Det är bra helt enkelt. Hoppas att det är bra med er med. Nu ska jag ta mig en varm dusch och sedan krypa ner i sängen och kolla på Elsas Värld. Skriver mer imorgon när jag kommit fram till Göteborg osv. PUSSAR

Ut i mörkret

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Nu ska jag ut och nattorientera i den mörka skogen med min homie Oliwer. Har tagit på mig x antal lager med kläder. Ibland är det tufft (kallt) att gå i skolan.... Hoppas att vi inte springer vilse!

If you hold back your feelings because you're afraid to get hurt, you end up hurting anyway.

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[We♥it]

Godmorgon kära ni. Jag känner mig så seg idag. Det är tisdag. Det är långt till helg. Det är grått. Det är kallt. Jag kan inte sjunga och jag har luciaövning idag. Det är snart december. Jag har prov imorgon. Orkar inte sminka mig eller fixa håret. Jag har nattorientering ikväll. Det kommer vara sjukt mörkt i skogen. Jag har en förjävlig hosta. Jag är nervös. Lite trött är jag också. Jag ska trampa iväg till skolan om en stund. Wihooo...

You can't please anyone. Ever

Kategori:

It's been a while since I've seen your face, yet I still find it so hard to erase

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




Hey babes. Har tillbringat kvällen med lite spanska och underbar musik. Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av Desperate Housewives. Mysig måndag

I say you downtown singing the blues, it's time to face the music, I'm no longer your muse

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Godmorgon, ska åka iväg till skolan om en stund. Har en liten sovmorgon på måndagar och det är så himla skönt. Dock har jag en lång dag, men det brukar gå ganska fort. Jag har på mig en jätte söt virkad topp från MQ idag. Kram

Jag har dött och hamnat i skohimlen

Kategori:


Jag har hittat fina skor som skulle klä mina små fötter väldigt bra. Är förälskad i skor. Helt såld. Måste ha ett par Dr. Martens.
Mamma och pappa, jag önskar mig ett par i julklapp. ♥♥♥ puss

I recklessly abandoning before you. I wanna open my heart, tell him how I feel.

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Hej älskade ni. Känns så skönt att vara frisk. Dagens planer är inte helt klara, så jag får se vad som händer framöver. Nu vill jag göra något kreativt. Ojojoj

You got me smiling all the time

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Har fortfarande kryat på mig helt och hållet, men är helt klart på bättrings vägen! Har inte något bloggsug när jag är sjuk, och hoppas att ni förstår det. Klarade att gå till skolan igår och skriva en novell, och det känns så skönt att ha gjort! Resten av dagen och kvällen har jag bara vilat. Nu ska jag börja med att städa min garderob och rensa bland mina väskor. Hörs senare.

I'm tired of being tired

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej guys. Gick igenom den intressanta gårdagen på De La Gardie med hög feber. Var där och kollade på Samhäll, Ekonomi och Teknik under dagen och på kvällen tog jag med mig mina föräldrar och kollade in Samhäll och Ekonomi lite mer, eftersom det var det som föll mig i smaken. Kollade också in att läsa kinesiska, vilket jag har drömt om länge. Pratade lite med läraren och så. Den första februari ska jag söka, och jag är inte helt säker på vad jag ska välja. Det står mellan Ekonomi och IB (ett program som bara är på engelska) just nu, men vem vet. Jag kanske ändrar mig.

Imorses vaknade jag med ännu högre feber och har spenderat dagen sovandes i min säng och i soffan. Jag har vart yr och jag gick faktist in i ett fönster på förmiddagen. Det gjorde ont i huvudet. Jag är även super sur över att jag missade Breaking Dawn ikväll, fan.

Nu har jag lyckats bli feberfri för tillfället och ska lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av Elsas Värld och sedan sova. Jag har en novelltävling imorgon som jag hoppas vara frisk nog att deltaga i. Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör idag. Puss

All I want is you this christmas

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Photo by Sara & red. by me]

Godmorgon hjärtan. Jag ska alldeles strax sticka iväg till skolan där lite engelska och idrott väntar. Efter det åker jag iväg till De La Gardie gymnasiet och går på DLG open. Hoppas att ni får en bra dag.

We found love in a hopeless place △△

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Spenderar min kväll med en kopp te, go musik och läxor. Imorgon har jag bara två lektioner. Ska bli så himla skönt. Godnatt babes.

It's comforting that the autumn is so beautiful

Kategori:










[Photos by me]

Ingen annan skulle förstå och ingen annan skulle gå en meter för mig. Jag behöver dig

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Kom hem för ett tag sen. Har legat i soffan och kollat på OTH. Nu ska jag fixa några saker och sedan ut och fota lite, det börjar bli en sjukt fin solnedgång nu. Får se vad resten kvällen bjuder på. Puss

My room

Kategori:













I am a vulcano oh oh oh oh

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Grym låt så här på morgonkvisten, klicka]

Godmorgon älsklingar. Håller på att fixar mig inför skolan och ska åka iväg om en kvart. Har en någolunda kort dag idag, så det kommer nog gå ganska fort. Vi hörs lite senare. Puss

No one is laughing at God when they see the one they love hand in hand with someone else

Kategori:


[Photo by me]

Sitter i min säng och tänker. Miljontals ögonblick rusar igenom mitt huvud och vacker musik spelas i mina hörlurar. Jag är trött och pigg på samma gång. Vill att tiden ska gå fortare. Jag vill fotografera. Uttrycka mig själv genom en kameralins. Men det är så grått. Noll inspiration. Det suger.

A few words

Kategori:

I'm dreaming with a broken heart and waking up is the hardest part. I roll out of my bed and goes down on my knees. For a moment I can't hardly breath. I'm wondering if you can stay my love, will you wake up by my side?

Hate is a strong word, but I really don't like you

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


 [Bild från igår]

Vaknade upp bredvid Sara i morses. Vi gick upp och stekte pannkakor till frukost, det var gott. I eftermiddag ska jag till farmor och farfar och fira farmor och farsdag.

@ Sara's place

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Francisco Lachowski]

Hej hjärtan! Befinner mig hos Sara at the moment. Gick upp halv 7 idag och åkte iväg för en handbollsmatch. Go seger, 21-14! Lite senare drar vi vidare till mig för god mat och lite mys.

Idag är det fredag.

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Jag och Felicia]

Sitter här med Felicia och inväntar Amanda. Vi ska strax kila neråt och baka en kladdkaka till vårat Twilight maraton. Mys!

Dagens

Kategori:


[Leatherpants - Gt // Knitted - GT // Necklace - H&M]

If you leave me tonight, I will wake up alone

Kategori: + ALLT OCH INGENTING



Godmorgon! Ska alldeles strax åka iväg till skolan. Idag är det fredag! Jag tänkte spendera min med mina brudar! Hoppas att ni får en underbar dag!

Love

Kategori:

Det finns dagar som jag tänker mer på henne, än på dig.

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


                                              [Jag och min bästavän i Turkiet i somras]

Har tränat klart för ikväll och ska kila ner och lägga mig i soffan för lite tv mys. Är helt slut! Ska ta och svara på en hög med kommentarer också. Ni är bäst! ♥

Black and white

Kategori:


 [Leatherpants - GT // Sweater - Lindex // Shirt - MQ]

Two halves of my heart

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


                                                                     [Yesterday]

Hey babes! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Har vart upptagen med skola, träningar och mina underbara vänner. Nu har jag nyss kommit hem efter en lite för lång dag i skolan och ska alldeles strax åka iväg och träna i två timmar. Hur har ni haft det idag?

Ibland är en dröm det finaste man har

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




                                                           [Facelook & H•H]

Godmorgon! Mötte morgonen med en riktigt varm dusch och nu väntar lite mys framför tvn innan jag börjar. Känns skönt att börja lite senare idag, första dagen efter lovet. Hoppas att ni får en grym dag! ♥

There will be no sunlight if I loose you, baby

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Photo by me]

Ligger i min säng och tänker. Har nästan legat här hela dagen, det är så skönt.
Har kollat på x antal avsnitt av 90210. Känner mig eftektiv.

He got designer clothes, I got designer dreams.

Kategori: + ALLT OCH INGENTING



Hej babes! Tänkte börja på riktigt nu. Designen är inte helt färdig än, men det får funka så länge.

Jag har spelat handboll hela helgen, det gick åt skogen. Det är sista dagen på höstlovet idag och jag hade planerat att ta det lugnt hela dagen och träffa Felicia en stund. Hoppas att ni får en fin dag!

Being fabulous is the best revenge

Kategori: + ALLT OCH INGENTING



Jag har kommit tillbaka efter ett halvt års bloggpaus med en ny blogg på blogg.se och massa inspiriation, härliga bilder och snygga outfits. Enjoy!