Ellen Holm

New years eve

Kategori: + ALLT OCH INGENTING







Hej älsklingar! Har vart flitig idag och spenderade morgonen på gymmet med mamma. Nu är packandet i fullt gång hos mig och det ligger smink och kläder lite överallt. Jag kör på kornblått, sotade ögon, långa lösögonfransar och massamassamassa glitter inatt. Jag ska möta upp mina brudar hos Sara om en stund, sedan drar vi oss vidare till Moa och möter upp ett gäng snygga tjejer till. Kommer bli ett grymt avslut på året och en grym början på det nya året!!!!
HA EN GRYM KVÄLL OCH GOTT NYTT ÅR! LOVE

Things I want to do before I die

Kategori:













I'm gonna work out my ass off

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Ska åka iväg till gymmet nu tillsammans med mamma och Sara. Vi ska först dansa zumba och sedan ska vi ta spinningpass. Hörs ikväll!

When the stars light up my room, I sit by my self, talking to the moon

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Right now and nails for new years eve]

Jag har nyss målat mina naglar till nyår och ska ta och fixa mina ögonbryn lite. En må bra dag idag, pyssla om mig själv och ikväll ska jag träna. Jag behöver en sådan dag just nu. Vi hörs senare. PUSS

Pinch me, is this real?

Kategori:

Wanted

Kategori:


[Kavaj - Ralph Lauren // Linne - Hollister // Skor - Vagabond //
Väska - Ralph Lauren // Klocka - Tommy Hilfiger]

It hurts like heaven

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Morning sunshines! Har haft en sådan skön och lugn morgon och hade faktist tänkt att fortsätta dagen på samma sätt. Orkar varken sminka mig eller fixa mig, så jag ska bosätta mig en i stor luvtröja och bara mysa. Jag spelar Coldplay så högt så det ekar i hela huset och bara mår bra. Sara kommer också förbi om en stund och gör mig sällskap.
Vad har ni för er idag?

Daniel Wellington

Kategori:


Åh, vad jag vill att en av de här fina klockorna ska pryda min handled just nu. Så fina. Ni hittar dom HÄR för precis under tusenlappen.

It's all a game, baby

Kategori:




[Jeans - GT, Jacka - Unknown, Stickad tröja - Lindex, Tee - Weekday, Halsduk - MQ, Stövlar - Hunter, Väska -  Maharani of Tirapunji]

Är nyss hemkommen efter en lång dag. Jag har tillbringat kvällen hos Andreas och Emil med trevligt sällskap. Nu ska jag kolla på lite tv, sedan sova. Godnatt!

Kärlek är inte när du låter orden bestämma, det är när du låter hjärtat styra dina bedrifter

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Godmorgon sötisar! Jag har bara tagit det lugnt nu på förmiddagen, vilket var väldigt skönt. Nu ska jag strax åka in mot staden med Sara och Felicia och sedan ska vi möta upp resten av tjejerna på ett mysigt fik för lite planering inför nyår. Hoppas att ni får en fin dag! PUSSAR

Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




[Bilder från Turkiet i somras. Saknar värmen. Känns skönt att veta att jag åker till varma och soliga Florida om 6 veckor. LÄNGTAR]

Hello sunshines! Har utsett mig själv till Sveriges sämsta bloggerska när det gäller uppdatering. Fy skäms, Ellen. Jag tillbringar mina dagar med fina vänner och bara tar vara på varje minut av lovet. Snart är det nytt år också. Festligt.

You fit me better than my favourite sweater

Kategori:






[Old photos by me]

My christmas

Kategori: + ALLT OCH INGENTING











Godmorgon älsklingar! Jag har haft en underbar jul med min familj och släkt. Först hos farmor och farfar, sedan hemma. Jag har fått jättefina julklappar och gått runt och varit allmänt glad. Hade tänkt att göra ett litet inlägg med de fina sakerna jag fått lite senare.

Min mormor fyller år idag, så vi ska dit och äta lite senare. Ikväll väntas det lite mys med bästa tjejerna. Hoppas att ni har haft en underbar jul. Det är ni värda!

Dan före dopparedagen

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Old pic]

Orkade aldrig skriva något igår. Jag tillbringade dagen med några vänner. Imorses befann jag mig på gymmet klockan 9 för ett tufft spinningpass. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Är så himla trött och ska mysa lite med familjen ikväll. Imorgon är det julafton, årets mysigaste dag. Hoppas att allt är bra med er. KÄRLEK

I'm finaly free from school for a while

Kategori: + ALLT OCH INGENTING












[Photos by me]

Hej älsklingar! Idag var dagen som jag längtat efter i ett bra tag nu. Skolavslutning. Vi sjöng fina jullåtar, myste och körde julklappsleken i klassen. Jag blev stolt ägare till en näs och öron trimmer. Efter avslutningen väntades det lite käk med några vänner och lovet startades bra med ett pass med afrikansk dans med min fina Sara. Det var så grymt kul och jobbigt! Resten av kvällen har spenderats hemma hos Felicia. Vi hörs mer imorgon, nu ä jag trött.

Lite frågor

Kategori: + LITE FRÅGOR

Något som gjorde dig glad igår?
Underbara kompisar, finaste killen, snö och mitt mvg i geografi.

Ditt humör just nu?
Jätte bra! Dock börjar jag bli nervös inför morgondagen.

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
Jag sjöng, sminkade mig, dansade och tog på mig. Som varje morgon.

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Satt i en soffa i Felicias vardagsrum och skrattade med henne och hennes mamma.

Vad ser du om du tittar åt höger?
Min älskade kamera, en massa låttexter och noter.

Vad gör dig glad just nu?
De fina tjejerna i mitt handbollslag som jag haft en underbar eftermiddag/kväll med. Att det är lov imorgon och att sjunga.

Vädret hos dig just nu?
Kallt. Lite snö också. Ytterst lite.

Bästa glassen?
Mango sorbet eller Ben & Jerry's Peanut butter cookie dough.

Vad ska du göra i veckan?
Sjunga inför hela skolan, ta lov, träffa fina personer och fira jul med släkten.

Snarkar du?
Nej, men jag slåss och sparkas i sömnen. Sover jag med andra knycker jag även den andres täcke. Passa er.

Tisdag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Ville bara önska er en fin dag innan jag åker iväg till skolan! PUSSAR

Julmys

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Hej älsklingar. Idag har jag kollat på tre filmer i skolan och lekt lekar. Det känns ganska meningslöst. VILL HA LOV NU!! Efter skolan bakade jag och min fina Amanda pepparkakor, drack julmust och dansade til ulmusik. Vi hade det mysigt. Senare åkte jag iväg på julkonsert med mami och kom hem för en stund sedan. Nu ska jag avrunda kvällen. Imorgon väntar ännu en meningslös dag i skolan. Wihoo!

Midnight plum

Kategori:


[skjorta - MQ & skinnbyxor - GT]

Time will find you

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Turkiet i somras]

Hej gosisar! Bruden på bilden sov hos mig i natt. Eller vi sov inte så mycket. Vi åt mest choklad. Annars har vi tillbringat halva dagen i sängen och sedan stack vi iväg till gymmet. Lite kvällsmys hod henne efter det och sedan gick jag hem och tog en varm dusch. Nu ska jag sova. Godnatt

that's funny. LOL

Kategori:














Mot gymmet!

I still want to drown whenever you leave

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Old pic]

Hej sötisar. Idag har jag spelat sista handbollsmatchen för i år och har även hunnit med att köpa de sista julklapparna. Nu ska jag fixa mig i ordning lite, en av mina bästa vänner och hennes familj kommer hit och firar lite lilljul. Det blir nog mysigt! Igår var jag på manikyr, så nu är mina naglar fina och juliga. Hoppas att det håller till julafton!! Kram på er

A brand new year

Kategori:


Snart är det ett nytt år, så jag tänkte visa några snygga plagg. Jag önskar att skorna från Jeffrey Cambell vore mina. Hursomhelst, jag kommer ha på mig en kornblå klänning från Weekday. Jag längtar. Kommer ha en sån rolig kväll med fina vänner. Vad ska ni göra? Let me know.

Can I make it better with the lights turned on?

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Finns inget bättre ställe än min säng. Den är som underbarast efter en jobbig vecka när man är som tröttast. Nu ligger jag här och lyssnar på vacker musik och tänker lite. Många tankar idag. Har ingen ork till bloggen jut nu, men som tur är så är det lov om några dagar. Då blir uppdateringen MYCKET bättre och jag kommer ta tag i alla fina kommentarer ni skrivit. Godnatt finaste ni!

Hope

Kategori:

Holocene

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Photo by: Jehona. Jag och Felicia på gårdagens lussebandy]

Jag är så trött. Trött på skolan. Trött på att biljetterna till Coldplay tog slut direkt. Trött på att vädret är skit. Trött på att det är långt kvar tills jag åker till Florida. Trött på att det är ännu längre kvar till sommaren. Och så vill jag bara sova. Vilket jag ska göra nu. Efter att jag lyssnat lite på Bon Iver. Godnatt med er.

I belive in us, don't give up on me.

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Osminkad och trött tjej]

Godmorgon finisar! Jag ska alldeles strax åka iväg till skolan för en lite för lång dag. Som tur är kollar vi mest på film och annat kul, nu när det är så nära lov. Åker iväg till Amanda och pluggar lite sedan, så vi hörs senare ikväll. Puss

13/12

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Hej babes. Ville bara ursäkta mig för dålig uppdatering. Har haft fullt upp hela dagen. Lucia, lussebandy och sedan två fina vänner på besök. Idag är livet bra. Godnatt!

Lucia

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Bild från dagens lucia]

Jag överlevde kvällens lucia utan att elda upp mitt, eller någon annans, hår. Jag var så sjukt nervös och jag sjöng solo för första gången inför publik. Det gick bra. Nu ska jag svara på era underbara och fina kommentarer, sedan väntar sängen för mig. Morgondagen bjuder på yttligare en lucia uppvisning och den årliga lussebandyn. Kommer bli roligt. Ni är bäst!♥♥♥

In another life I would make you stay

Kategori: + ALLT OCH INGENTING





Jag har nyss kommit hem efter en ganska lång dag med genrep Nu ska jag hoppa i  mjukisbyxorna, har även gjort en chai latte och fixat lite frukt och pepparkakor. Tänkte ta det lugnt i en timme, tills jag behöver åka tillbaka till skolan igen. Take care

Vi bytte nummer, bytte kyssar, vi fick inte nog av varann.

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




[pic1: albin gromer @ spotify. pic2: me right now]

Godmorgon fina ni! Har börjat morgonen med vackra toner från Albin Gromer. Jag ska möta upp Felicia och sisådär 20 minuter och sticka iväg till skolan. Större delen av dagen består av genrep och ikväll smäller det. Är nervös! Peace

Jag känner lyckan genom sorgen

Kategori:


[We♥it]

Så himla kul att så många tittade in här idag, besöksrekord och allt. Hoppas att ni stannar kvar, då blir jag jätte glad. Nu sitter jag här med blött hår som vägrar torka och är nervös inför morgondagen. Nu ska jag lämna in ett skolarbete och sjunga lite. Hörs imorgon. Kärlek

Baby, it's not just you

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Photos by me]

Idag är det söndag. Vilket betyder att det är måndag imorgon. Men jag behöver bara genomlida två måndagar till, sen är det lov. Bjussar på lite bilder från idag. Vår lilla julgran är uppe och den pryds med väskor, läppstift, skor, cupcakes och annat fint. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Lars Winnerbäck och ska strax kila iväg till Felicia på en kopp te. Ska ta och fixa naglarna lite, ta en varm dusch, raka benen, sätta en hårinpackning i håret och ta lite BUS senare idag. Hoppas att allt är bra med er. Fred

Bloglovin' och Blogkeen

Kategori:

christmas list

Kategori:


Här är lite av vad jag önskar mig i julklapp. Hunter Carnaby Boa, vinröda Dr. Martens, underbara parfymer, fina underkläder, vackra antika kameror, en silvrig halvsring, rough från Make up store och shoppingpengar.

red

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[today's look. shirt from mq and a red lipstick from lancôme.]

Hej fina ni! Tog en behövlig sovmorgon imorses och sedan åkte jag in mot staden för lite juulshopping med Amanda. Vi har också hunnit med lite bakning av julgodis. Kvällen har jag tillbringat med familjen och god mat. Nu ska jag byta om till något mer komfortabelt, krascha soffan och se på en film med mamma. Puss på er. ♥

Måste bättra mig med att fotografera lite outfits. Måste måste måste.

Jag svalkar vinden

Kategori: + ALLT OCH INGENTING








[pic1: jag, amanda, felicia. pic2: jag, vilhelm, olle, amanda. pic3: jag, paulina, felicia, julia. pic4: jag, felicia]

Hey babes! Kom hem efter en rolig kväll med mina tjejer. Nu sitter jag i soffan, kollar på Idol och har precis pratat lite med min favorit i telefon. Tänkte avsluta kvällen här, är så himla trött. Godnatt!

Walking dream

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Today]

Jag har nyss kommit in i mitt varma hus efter en kall och blöt cykeltur från skolan i regnet. Hatar regn, så himla tråkigt. Dagen startades med ett tandläkarbesök som gick utmärkt och slutades med en lång lucia övning. Nu ska jag ta på mig något varmt och ikväll åker jag och mina fina tjejer till Skara och ser på Miami B**ch. Kommer bli roligt! Vi hörs senare ikväll. Puss

Three words. Eight Letters. Say it and I'm yours.

Kategori:



Go ahead as you waste you head with thinking

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Me right now]

Hey babes! Jag är så himla trött efter en lång dag i skolan. Har spenderat eftermiddagen med Sara och nu ska jag äta lite med familjen och sedan ta en dusch. Tänker lägga mig tidigt ikväll. Vill bara sova. NU

Awake my soul

Kategori:


[Såhär har jag vart klädd idag. Klänning - Pondus // Stickad tröja - Lindex // Armband - Pandora, Baglady och Tomas Sabo]

Lend me your eyes so I can see what you see

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Facelook, no makeup]

Godmorgon mina fina! Jag ska åka iväg till skolan om en liten stund för några få lektioner och några luciaövningar. Bad står på schemat idag, inte kul. Vi hörs senare, ha en bra dag.

I'm so close to being yours, won't you stay with me?

Kategori: + ALLT OCH INGENTING






[pic1: right now. pic2: a few lights. pic3: me]

Hej ni! Hur är det med er? Med mig är det bra, är så glad nu när snön har kommit! Jag har precis gjort klart en PP till ett grupparbete i skolan och sitter just nu i sängen och lyssnar på lite härlig musik. Hade tänkt att avrunda kvällen med någon bra serie. Hoppas att allt är bra med er. Pussar

I want to fill the the world full of happiness

Kategori:








[Photos by me]

Hej älsklingar! Igårkväll och inatt kom den första snön till Lidköping. Det är så fint och mysigt! Jag har lyssnat på julmusik hela morgonen (HÄR är min jullista på Spotify) och nu har jag börjat få lite julstämning, äntligen. Nu ska jag möta upp Felicia och åka iväg till skolan. Ha en bra dag!

You've got a fast car, and I want a ticket to anywhere. Maybe we can make a deal, maybe together we can get somewhere.

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Weheartit]

Hey babes! Det känns så jäkla skönt att ha gjort de två redovisningarna. Har inget mer den här veckan vad jag vet, bara massa rep inför lucia. Fick ett mvg på mitt spanska prov, då blev jag glad. Bra dag helt enkelt! Annars har jag tränat lite handboll idag och nu ska jag krypa ner i sängen och se på DH. Mys! Ha det bra

Near to you I'm healing, but it's taking so long

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Facelook]

Godmorgon! Jag ska åka iväg till skolan om en liten stund, men innan det hade jag tänkt att plugga lite och gå igenom mina redovisningar. Har två muntliga idag, varav en en är på spanska. Hörs ikväll!

I need your help to carry on

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Today]

Hej fina ni! Jag har bara tagit det lugnt idag. Sovit ut, pluggat, fikat hos mormor och myst. Dagarna närmar sig jul och marken pryds inte med snö som den brukar vid den här tiden. Jag som vill ut och fotografera, får ju ingen inspiriation i detta gråa och regniga landskap. Usch! Nu ska jag ta en promenad med en vän, känns skönt med sovmorgon imorgon. Puss på er

Happy

Kategori: + ALLT OCH INGENTING





Hey babes! Sitter här med Sara och vi ska strax åka och hämta en god pizza. Lite senare kommer Amanda och Felicia så drar vi vidare mot lite trevligt sällskap. Ha en bra kväll!

Tears and rain

Kategori:

I'm the type of girl that when I cry, I cry. When I fall for someone, I fall too hard. People tell me that I'm too intense when it comes to emotions. I'll do anything to be near you. I don't always look perfect and sometimes I get insecure. And I may have flaws, but I'll love you better then anybody ever could.

It's friday, friday

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


[Pic from last year]

Hej ni! Jag har längtat tills den här dagen hela veckan, fredag och helg. Min kortaste dag i skolan blev en av de längsta eftersom jag fick stanna kvar två timmar för lucia övning. Jag fick sjunga solo, för att de jag sjunger med inte var här. Det var inte kul, inte någonstans. Resten av eftermiddagen och kvällen har jag spenderat med Felicia och familjen. Nu vankas det mys med film och lite choklad. Puss på er

I love the sunsets on the west coast.

Kategori:










[Photos by me]

Vill tillbaka hela tiden. Känns skönt att veta att om mindre än tre månader befinner jag mig i Florida.

December, please make my wish come true

Kategori: + ALLT OCH INGENTING



Hej finisar! Är helt trött på skolan just nu. Jag lever på att det är 14 skoldagar till lov. Annars har jag haft en seg och lång dag i skolan. Spenderade en håltimma med att kolla på julkalendern och lite av Breaking Dawn med Amanda. Jag skrev ett matteprov som gick helt okej bra! Lite sångövning med Felicia hann jag med också. Nu ikväll har jag tränat handboll och tagit en lång, varm dusch. Nu ligger jag i sängen och ska läsa lite om evolutionen, har prov imorgon.. IMORGON ÄREEE FREDAG, göttt!!

Ta hand om er!