Ellen Holm

last friday night

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

I fredags var det mycket festligheter. Kvällen inleddes med spex, sedan med förfest med massa goa brudar hos Hedvig och avslutades med parketten. Det var bra, men allra bäst var det hos Hedvig, punkt slut.

back

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej babes. Hittat tillbaka hit efter massa velande fram och tillbaka. Jag har vart lite överallt. För det mesta i skolan och i min säng men har även varit på besök i den Brittiska huvudstaden för första gången. Något mer jag hunnit med medan jag haft ett litet uppehåll är att umgås med mina fina vänner och skakat rumpan på lite festligare tillställningar under nattetid. 
 
Annars då? Jo med mig är det väl bra. Vissa dagar är väl bättre än andra, men sånt är ju livet. Vissa dagar är jag så himla lycklig (De dagar jag tillbringar tillsammans med mina tjejer eller andra människor som gör livet lite extra värt att leva) och vissa dagar vill jag stanna i sängen hela dagen (De dagar jag sett en sorglig film, jag saknar Linn, har det svårt med någon jag tycker om eller tänker tillbaka på minnen som gör mig ledsen helt enkelt). Men man kan inte alltid må jättebra och ibland är det okej att känna sig lite nere även om man heter Ellen.
 
Det var la allt för mig. Adjö
 
 

Det här ska jag göra

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Okej, så här är det. Har några saker jag ska satsa på nu framöver. Jag ska börja träna igen, för det var alldeles för längesedan och det känns så tråkigt att vara ur form när man en gång vart väldigt vältränad. Jag ska även ta tag i plugget och göra det i tid och ordentligt. Men det sista och det jag saknat mest. Jag ska fotgrafera och skriva, för det är det jag tycker om att göra. Jag ska skriva fina texter, fast de texterna direkt från hjärtat kommer nog få stanna i mitt anteckingsblock. Jag ska fånga vackra ögonblick på bild och lovar er att visa upp dem här. Tillsammas med lite meningar och ord. Det kommer bli superbra.
 
puss.

No need to pray, no need to speak

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Jag är hemma efter en helg i Göteborg med min familj. Det var mysigt och det känns alltid lika tråkigt att lämna staden jag tycker så mycket om. En vacker dag, när jag gått klart mina tre år på gymnasiet och känner mig färdig med allt här i Lidköping så ska jag ta mitt pick å pack och flytta dit. En fin, liten och mysig lägenhet ska jag bo i. Och jag ska studera till något som jag inte har någon aning om nu, för det känns allt för tidigt att veta något sånt vettigt vid snart 16 års ålder. Men jag vet, att när den tiden kommer, så kommer jag veta exakt vad jag vill. Det bara är så.
 
godnatt från mig.

Festligheter

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Okej, skriver la här igen eftersom det är kul när jag har något att berätta. Kvällen och inledningen av natten bjöds på festligeter hos Nicoline och det var najs. Jag fick ont i fötterna för att jag dansade för mycket i ett par allt för höga skor, men blev ju trots allt 14 cm längre och fick snygga ben så det gör inget, och precis så tycker jag att fredagar ska vara. Galna. Dans. Bra musik. Härligt sällskap. Natten inledes med nattbad i poolen, men det hoppade jag eftersom jag redan frös rumpan av mig. MEN NU; ska jag varva ner lite och få bort all överenergi och sova några timmar innan jag ska upp tidigt igen imorgonbitti. Kommer vara segt men ska ju faktist till älskade Götlaborg så det funkar. Pusspusspussar till er, ni är bäst (PS lite kommentarer vore najs)