Ellen Holm

This sucks

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Jag tror att min uppdatering ligger på minus sidan för tillfället. Orken finns inte, inspiriationen finns inte och tiden finns inte. Den här veckan innan lov är busy busy och jag har massa plugg att göra. När jag inte har näsan i läxböckerna vill jag gärna umgås med mina fina vänner eller träna. Bloggen kommer i andra hand nu ett tag. Tänkte att jag skulle blogga lite när jag känner för det och har tid att göra det bra, inte lite halvdana mobilinlägg. Hoppas att ni har det jätte bra. Puss på er!

Senaste veckan i bilder

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Jag har ätit pannkakor och glass med Fell.

Det blev varmare och jag tog fram vår skorna, klädde mig i blommiga byxor och tillbringade varenda lediga tid i skolan vid solväggen med fina vänner.

Härlig lördagskväll

Kategori:

Jag hade en underbar kväll igår med de bästa tjejerna. Åt gott, skrattade mycket och pratade om allt.

Jag och Felicia vaknade nyss till liv hemma hos henne och nu ska vi käka lite. Idag ska vi ta det passivt och jag kanske åker iväg på ett yoga pass ikväll. Ha det bra, puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428114.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428114.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428125.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428125.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428146.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428146.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428169.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428169.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428207.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428207.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428210.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_195428223.jpg" class="image">

Förberedelser

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Idag är en bra dag och jag är väldigt lycklig. Befinner mig hos min fina Felicia och förbereder inför kvällen. 6 andra tjejer kommer hit för god middag och massa prat. Kommer bli jätteroligt och jag är så glad att ha alla mina favoriter på ett ställe.

Wonderful day

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Idag har jag ätit god mat på ett mysigt café med fina tjejer. Jag har suttit i solen och njutit av den första glassen med Sara på Birgers (vår/sommar standard här i Lidköping). Det var härligt och idag är livet så attans bra!

Härliga fredag

Kategori:

Såhär ser jag ut idag. Solen sken vid åtta imorses när jag trampade iväg till skolan och jag känner på mig att det kommer bli en jättefin dag. Dagens planer är att gå en kort skoldag, fram till stan en sväng och sedan fotografera två kompisar. Kommer bli roligt! Hörs ikväll, puss.

Ballerina

Kategori:


Jag fullkomligt älskar ballerinaskor och har x antal par liggandes i garderoben. Är så glad att man äntligen kan använda dem. Det här de senaste paren jag har införskaffat mig. De virkade kommer från H&M och kostar 129 kr och de söta prickiga kommer från Lola Ramona och kostar 899 kr på Brandos.

Torsdag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Dagarna rullar på ganska fort och jag har börjat räkna ner till sommarlov. 85 dagar kvar... Just nu sitter jag i skolan och pluggar musik historia och om en stund ska jag sjunga. Hoppas att ni får en fin dag och tar vara på det fina vädret. Puss

White and leather

Kategori:


Skjorta//MQ | Skinnbyxor//Gina Tricot |Skor//Tom's

Onsdag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Godmorgon babes! Ville bara önska er en fin dag, det är ni värda. Puss

Welcome home darling

Kategori:


Just nu är jag väldigt glad. Min nya telefon kom idag efter en veckas väntan. Kan inte låta bli att pilla på den! Den är så vit.. Och vit. Väldigt fin också.

Ge mig något som tar mig någonstans

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Godmorgon! Har en liten sovmorgon på måndagar och det är så himla skönt. Annars mår jag väldigt bra idag, hur är det med er?

+

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Jag vet inte vilken ende man ska börja egentligen. Är man sin egna största fiende så förlorar man förr eller senare både en eller två strider. Varken min kropp eller psyke orkade mer, och bestämde sig för att låta glödlampa efter glödlampa sprängas i kroppen, tills det bara blev ett stort svart hål av hela mig.

I'm losing my mind, losing control

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




Jag och finaste Sara igår.

Godmorgon! Jag har tagit det lugnt hela morgonen. Legat i timmar i sängen bara för att jag kan och för att det är skönt, druckit en chai latte, gjort en supergod smoothie, tagit en varm dusch och kollat på tv. Jag älskar helger och söndagar. Nu ska jag ut och fota lite! Puss

You guys are the nicest thing

Kategori:








[Jag är så glad att jag har er, ni är världsbäst, mina fina vänner]

Onsdag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Idag har jag haft nationella i kemi, vilket inte är mitt favorit ämne precis. Jag tror det gick helt okej. Det känns bra att troligtvis har jag ingen mer kemi. Ever. Åh, lycka! Resten av dagen har varit slapp och nu ska jag plugga hemskunskap och spanska.

Maybe I'm a shot in the dark and you're the morning light

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Hej fina ni! Jag är nyss hemkommen efter en ganska seg och lång dag i skolan. Nu ska jag ta mig i kragen och sätta mig och plugga lite kemi (är så himla nervös inför nationella imorgon). Lite senare ska jag iväg till gymmet och ge magen ett helvete på ett core pass, kommer bli så skönt! Vad har ni för idag? Let me know ♥

Rosa rosa rosa

Kategori:

Nu är det lika långt till stjärnorna, som stjärnorna till dig

Kategori:


Såhär såg jag ut idag
Uppdate: Sjalen är ifrån MQ

Vi kan le, men bara i sekunder

Kategori: + ALLT OCH INGENTING






Hej hjärtan! Jag började morgonen med att köra igenom mitt träningsprogram på gymmet och det kändes verkligen att det var ett tag sedan nu. Lite senare åkte jag iväg mot stan med Felicia. Och förresten.. Vilket grymt väder det är hörrni!!! Nu ska jag pluggaaaaaa... Och städa. Yey!

Q/A

Kategori: + LITE FRÅGOR


Fick en fråga om det här var en tatuering, och nej det är det tyvärr inte (åh vad jag önskar att det vore det). Det står skrivet på min handled ibland för att det är så attans fint.

Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över dig

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Jag har precis varit ute i det fina vädret och tagit en lång och skön promenad med två fina tjejer. Nu ska jag sätta mig och läsa kemi, jag har nationellt prov i det på tisdag. Ville bara önska er en fin dag! Puss

Du är den finaste jag vet när allt annat känns falskt och fel

Kategori:






Man måste genom skam, man måste genom drömmar, man måste dö några gånger innan man kan leva.

Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det. Och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Har haft mina fina tjejer här ikväll. Vi har lagat mat, kollat på melodifestivalen, pratat och bara myst. Mina vänner är oslagbara.

DANCEDANCE

Kategori:






[3 instagram bilder från Felicia]

Hola amigos! Igårkväll åkte jag och 3 fina tjejer till Kronan för massvis med dans. Vi hade en grym kväll och det kändes så skönt att bara släppa loss. Vid två tiden satte vi oss i en taxi med ömma fötter tillbaka till Lidköping.

KALENDERN VISAR MÅNDAG

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




Lyssnat på mina favoritlåtar om och om igen. Ska lägga mig i sängen och kolla på någon bra tv serie, mår inte särskilt bra för tillfället. Jag är trött och har feber. Usch och fy!

VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Godmorgon hjärtan!
Har sovit ganska dåligt inatt. Jag har fortfarande inte kommit in i den Svenska tiden och har väldigt svårt att sova på kvällarna. Så jag är tyvärr väldigt trött. Jag ska åka iväg till skolan om en stund men innan det ska jag äta lite. Hoppas ni får en bra dag! Puss

You will never know how beautiful you are to me

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




Hej godingar! Jag har tillbringat hela dagen i Jönköping med en fin vän. Nu ska jag kolla på en film och äta lite godis. Vad har ni haft för er idag? Puss

I'm gonna pick up the pieces and build a lego house

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




Jag tycker om att vara i Sverige idag. Jag tycker om att sitta på ett fint fik och äta med mina vänner. Jag tycker om att ha nya kläder hängandes i garderoben. Jag tycker om att le. Jag tycker om att jag ska kolla på Melodifestivalen nu. Jag tycker om att vara hemma en lördagkväll. Jag tycker om att lyssna på fin musik. Jag tycker om livet. Men mest tycker jag om att jag och min fina Sara ska åka till Jönköping imorgon. Det blir fint.

Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Godmorgon! Jag håller på att göra mig i ordning medan jag väntar på att Sara och William ska komma förbi. Vi ska åka fram och käka lunch på något mysigt ställe. Hoppas att ni får en fin dag!

FEELS LIKE HOME

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Jag lever. Efter två dygn med båda fötterna i Lidköping har jag lyckats hitta tillbaka till bloggen. Förbered er för mycket text för nu kommer en uppdate!

Efter många om och men landade vi på Landvetter onsdag eftermiddag. Vi fick vänta i några timmar i Miami pågrund av strejk i Tyskland, där vi skulle mellanlanda. När vi väl landade i Frankfurt blev det super stressigt med att hinna med nästa plan. Väl framme vid gaten fick vi ta ett beslut, åka hem utan bagage eller vänta yttligare 10 timmar på Frankfurt. Vi valde det första och flög hem till Sverige utan alla våra resväskor. När vi väl var hemma sprang jag över till min saknade Fell för en rejäl uppdatering om de veckorna som gått.

Morgonen efter befann jag mig i skolbänken för två lektioner och sedan en danskurs. Kvällen skulle bjuda på dans. Ville göra mig fin, men kom på att jag inte hade några kläder eller något smink eftersom allt var kvar i Tyskland. Har fått sminka mig hos Fell den senaste dagen och hittade några plagg i garderoben. Vid sju samlades hela stadens nior på Parketten för bugg, foxtrot och vals till live musik. Det var så attans roligt och jag hade en underbar kväll! Våra efterlängtade resväskor, mina älskade kläder, skor, smink, smink och dylikt, var hade kommit med taxi medan jag var borta. Lycka. Jag var ledig idag efter gårdagens dans och vaknade med noll energi och ingen röst. Har varit sängliggandes hela dagen.

Imorgon hade jag tänkt att ta mig i kragen och kanske fota lite shopping från Staterna och lite outfits om jag känner mig piggare. Massa cred till er som orkat läsa allt. PUSS