Ellen Holm

det senaste har jag:

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

- haft på mig en somrig blus som jag hittade på hollister i new york. älskar den
- hängt med min favoritkille. mysigaste ever
- gått på promenad längs vattnet i vårsolen
- kollat på min favoritserie (hart of dixie) och ätit hallonfrosting
 
en tanke: språkprovs-veckan suger. vill göra annat än att plugga spanska

måndagmåndagmåndagmåndagmåndag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

har precis avklarat veckans första skoldag och har slått ner mig i sängen med nybakat hallonbröd (favorit tillsammans med cream cheese och banan) och ska ta tag i plugget. har två språkprov i veckan så jag lär ha fullt upp. annars är det bara bra med mig, solen skiner och det är alldeles underbart.

hade en rolig helg ja

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

fredag: tjejmiddag - festligheter - kramar - pussar
lördag: brunch med linn - god mat - melodifestivalen
 
d e t  v a r  b r a

min pappa

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

idag är det min pappas födelsedag. fast den får jag inte fira tillsammans med honom för att han befinner sig på andra sidan atlanten för tillfället. det är tråkigt och han är bäst. 

tjugonde februari

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

vart så trött och slut i huvudet idag efter skolan så åkte till gymmet för att rensa huvudet med lite cardio och lite styrka. så oerhört skönt och känner hur gott jag kommer somna inatt. nu ska jag fortsätta plugga lite eftersom jag har prov imorgon. godnatt

nittonde februari

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

(mobilbilder för hela slanten för ett tag framöver. men vad gör det instagram äger ju)
 
igår var jag glad, idag är jag ännu gladare och antar att jag kommer vara på höjden av lycka i slutet av vecka om det fortsätter i samma mönster. idag har jag hängt med amanda för det mesta, och vart i skolan så klart.

lite bilder

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

...sen gick min kamera sönder. och linn du får se mer bilder när du kommer hit på fredag eftersom jag vet att du vill det. förresten är det ju rätt kul att blogga ändå, ska bli bättre på det.

smootie

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

smoothies i alla möjliga färger, former och smaker kan nog vara det godaste jag vet. perfekt när man kommit hem från skolan och är lite seg och sötsugen. följer aldrig några recept utan gör av det jag känner för och det som finns hemma. idag gjorde jag en himmelsk god innehållande mango, kvarg, hallon, proviva mango och kokosflingor. andra ingridienser jag brukar använda är havregryn och vispad äggvita, för att få det mer mättsamt innan eller efter träning. ett tips!

home

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

kom hem från underbara new york igår och det känns skönt att vara hemma igen. tillbringade kvällen hos sara igår och åt god mat och såg på melodifestivalen. idag har jag sovit halva dagen pga tidsskillnaderna och ska snart åka iväg till gymmet för ett lite efterlängtad styrketräning. slänger nog upp ett inlägg med massa bilder senare ikväll. puss

NYC

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

brooklyn bridge & madison square garden

from new york with love

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

en liten uppdatering med två iphonebilder med dålig kvalité, en på mig i solskenet och en på empire state building som vi gick förbi igår. detta är så bra fast än det är kallt och slaskigt och jag är trött mest hela tiden.

6 februari

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

tänkte skriva ett livstecken mitt i all packning som pågår at my place just nu. tog lov idag, två dagar tidigare, och imorgonbitti går planet mot amsterdam och sedan new york. kommer bli fett och ska bli skönt att komma bort lite, det behöver jag. ville mest bara önska er ett fint lov, kanske kommer upp något inlägg då och då här, så det inte står helt tomt. massa pussar!

she's got you high

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

är lite frånvarande här. denna veckan har jag bara legat i sängen och kollat på avsnitt efter avsnitt av new girl i hopp om att må bättre. och det har jag gjort, dag för dag. nu känner jag mig helt bra och redo för de sista fyra dagarna innan jag flyger över atlanten. yiwajxzkf så taggad.
 
dagens planer är att ta en pw, sola och plugga. en ganska vanlig söndag alltså.

tredje februari

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

om det är något som gör mig mer taggad för träning så är det nya träningskläder. häromdagen köpte jag ett par nya löparskor från nike (på mittersta bilden) och de har jag bara hunnit testa på en pw än så länge, men de är underbara. köpte också ett till träningslinne, även det från nike, som skymtar på de andra två bilderna. det är pepp för mig. något annat som får mig att tagga till är instagramkonton. min instagramfeed innehåller numera bilder på goda och nyttiga frukostar, träningssätt och övningar, bra recept och bilder på grymma resultat. det ger mig motivation.