Ellen Holm

Söndag

Kategori:

Idag började jag dagen med en springtur och en mysig frukost. Har sedan spenderat resten av dagen med underbara Vega. Imorgonbitti åker jag till Karlskrona!

Q/A

Kategori:

Fick en fråga om vart min gula fina bikini kommer ifrån, den köpte jag på Lindex.

Göteborg

Kategori:

Är hemma efter en underbar dag i Göteborg tillsammans med Linn. Vi har ätit en mysig lunch och pratat om allt vi missat sen vi sågs sist, kikat runt i lite affärer och bara umgåtts. Det har vart så mysigt, tycker om henne så.

På tåget

Kategori:

Hej babes! Sitter just nu på tåget mot Göteborg för att möta upp min saknade vän Linn. Ska bli så himla roligt!

Sista dagen i Lysekil

Kategori:

Igår var vår sista dag på västkusten och den spenderade vi på klipporna i solen. På kvällen myste vi till det med god middag på Harrys och glass i kvällssolen i hamnen. Nu har vi kommit hem till Lidköping och jag ska strax ut och grilla med några kompisar. Ska bli roligt! Puss

Sol

Kategori:

Åh vilken underbar dag

Fin kväll

Kategori:

Vi satte oss på klipporna och kollade på solnedgången, lyssnade på Håkan Hellström och pratade. Det var en fin kväll det.

Myser

Kategori:

Ikväll var vi trötta efter gårdagens natt som blev lång och väldigtväldigt rolig. Vi kröp ner, och ligger fortfarande, i sängen med massa gott och såg på Allsång på Skansen. Imorgon hoppas vi på lite bättre väder så vi kan ta ett dopp i det svalkande saltvattnet.

OUTFIT

Kategori:

Fiskebäckskil

Kategori:

Vi åkte till underbara fisket och träffade fina vänner. Har haft en mysig kväll och nu sitter vi på bryggan i mörkret, kollar ut över havet och Lysekil, pratar och väntar på färjan.

Smögen

Kategori:

Vi har varit i Smögen över dagen och ätit god lunch och kikat i affärerna på bryggan. Nu ligger vi och vilar upp oss innan vi ska ta färjan över till Fiskebäckskil och träffa några kompisar.

LYSEKIL

Kategori:

Roadtrip

Kategori:

Hej babes! Nu är jag back on track med bloggen efter att ha tillbringat två veckor på soliga Kreta. Idag åkte jag och Felicia ner till västkusten och har bosatt oss i Lysekil för veckan. Kommer bli hur mysigt som helst och ni kan vänta er massa härliga bilder!!!

Odd Molly

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Tänkte bara visa upp den fina toppen jag köpte igår. Den kommer från Odd Molly och är helt underbar.

Tisdag morgon

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Sitter på altanen och äter frukost. Gjorde en jättegod smoothie på lite jordgubbar, mango, granatäpple, kvarg och havregryn. Mums! Nu ska jag äta upp och sedan åka iväg till gymmet för lite träning.

De senaste dagarna i svartvitt

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Har haft två fina dagar i Göteborg med shopping, god mat och trevligt sällskap.