Ellen Holm

Banana pancake

Kategori:

Hade en liten sovmorgon idag och jag testade banana pancakes för första gången. Åt det med lite turkisk yoghurt med hallon och mango. Det var huuuuur gott som helst. Nya favvo frukosten! Idag väntas sista nationella i engelska och sen är det bara matten kvar. Det går så fort nu!

YOLO

Kategori:

Hey babes! Hur är det med er? Jag mår super bra, dock väldigt trött efter veckan så det ska bli skönt med sovmorgon och sedan ta långhelg imorgon. Idag har jag haft en någorlunda kort dag i skolan och har sedan varit en sväng i stan med Amanda. Har mumsat på en god fruktsallad innehållande lite grape, mango, hallon och granatäpple. Sååå gott! Nu ska jag plugga. Puss

Träning och plugg

Kategori:

Efter en alldeles för lång dag i skolan åkte jag till gymmet för att köra lite styrka. Resten av kvällen har jag (nästan) skrivit klart en inlämning som ska in på fredag. Känns skönt att jag inte kommer behöva stressa ihop den sent in på kvällen innan och samma morgon. Hörs imorgon!

I mitt huvud

Kategori:

På we❤it lyckas jag alltid hitta mina tankar på bild. Det har har snurrar runt i min hjärna och fastnat på min hjärnbalk de senaste dagarna.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_199827171.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_199827175.jpg" class="image">

Skolan

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Sitter i skolan och har håltimma i väntan på min sista lektion för dagen. Ska sedan in mot staden och träffa min fina Vega för en fika och leta efter skor till balen. Cya

Higher love

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hur är det med er? Jag mår jätte bra! Idag är det måndag, vilket betyder ny vecka. Jag ska strax kila iväg till skolan och senare idag väntar ett pass muskel och uthållighet. Kommer bli skönt!

Never regret anything that made you smile

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Gårdagen

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Igårkväll hade jag det jätte mysigt med två underbara tjejer. Vi lagade god mat, hade en mysmiddag med tända ljus och pratade om allt mellan himmel och jord. Mina fina vänner ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2761268/images/2012/pic_199349648.jpg" class="image">

Fruits

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

En fin vän, lite kiwi, lite apelsin, lite mango, lite granatäpple och en väldans massa tjejsnack. Vardagslyx

Life's good

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Är så himla glad. Jag har blivit antagen till mitt förstaval på gymnasiet. Så nu kommer jag läsa ekonomi-juridik på De La Gardiegymnasiet här i Lidköping i tre år framöver. Livet är så himla bra idag!

Trött och sliten

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej babes! Har haft nationella i spanska idag och det gick mycket bättre än vad jag trott. Känner mig ganska nöjd faktist! För en stund sedan åkte jag till gymmet med Sara för att träna bort träningsvärken från gårdagens pass och köra lite kondition. Nu är jag nyduschad och så himla trött och sliten. Ikväll väntas mys och DH.

Måndag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Är hemma efter en lång dag i skolan. Nu väntas lite käk, sedan träning!

Hemma

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Kom hem efter en mysig helg i Göteborg i eftermiddags och har varit ute på en pw med Sara. Imorgon ska jag äntligen komma igång med träningen igen, ska bli sååå skönt!

Göteborg

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Jag befinner mig i Göteborg för tillfället. Kom hit igår och idag har jag shoppat lite, träffat Linn och Felix och ätit god mat. Nu ligger jag helt slut på hotellrummet med lite godis och en bra bok.

Instagram

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Tänkte bara säga att ni hittar mig på Instagram. Där kan ni följa med mer i min vardag och uppdateringen är lite bättre än här. Feel free to follow me, "ellenholm" heter jag där. Puss

Hemma från skolan

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Nu har jag avklarat första dagen i skolan och jag längtar verkligen efter sommarlovet. Är så trött på skolan och börjar bli taggad för gymnasiet. Nu ska jag byta om till något mer komfortabelt och dricka te och äta melon. Mums!

Måndag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Jag hatar måndagar. Imorgon börjar skolan igen och jag har redovisning. På spanska. Nu sitter jag och Felicia och pluggar och äter godis. Det är trevligt om man räknar bort plugget. Hehe

Lite gamla bilder (och några roliga minnen)

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Fördriver tiden med att kolla igenom massa bilder på datorn och skrattar åt mitt förfärliga 13-14 åriga jag. Bjuder på de senaste två åren i bilder.

Jag och min familj tog en trip till Stockholm och Helsingfors förra sommaren. Här satt jag och  läste i solen medan båten åkte in i Stockholms skärgård. Jag önskar att någon hade sagt åt mig att njuta av stunden så länge den varade, för 5-10 minuter efter det här kortet togs så bajsade en fågel på mig (3 gången den sommaren...)

Vi satt på Skansen och lyssnade på Petter. Det var bra

Två år sedan tillbringade vi två veckor av sommaren på en fin ö i Grekland. Här är ett charmigt bevis på att jag badade faktist (I alla fall en gång..)

Sista dagen i åttan ställde jag upp och serverade på niornas bal. Jag spillde ut ett glas cider på en kille när jag skulle duka av, mindre lyckat och inte alls uppskattat av killen.

Skolavslutningstime!! (Poserar med min lillelillelillebror som tyvärr inte är så liten längre)

Spelade både fotboll och handboll och kan nu bocka av båda Gothia Cup och Partille Cup från min lista. Här mötte vi Hawaii och jag kommer ihåg att jag tyckte att det var fett ballt.

För två år sedan (Herregud så jag ser ut..) så bestämde jag och Sara oss för att ta tåget till Göteborg. Tåget var tyvärr fullsatt och vi fick ligga i det här lilla bagageutrymmet hela vägen. Aj

Jag drack mig redlöst full på vin i kyrkan. Nej jag skojar bara, här konfirmerade jag mig.

Jag, Matilda och Sara fick många beundrare under en semester i Turkiet. Vi kan säga såhär, äckliga turkar drog sig till Saras skönhet och villa gifta sig med henne och här på bilden hade vi 3 tyska grabbars uppmärksamhet under en middag. (och resten av veckan)

Hälsade på hästarna och insåg att de var i behov av ett besök hos tandläkaren.

Det här kortet på mig tog en söt liten tjej på ett barnhem i Polen. Fult kort, men minnesvärd resa.

Vi hittade Krakóws roligaste toaletter. På andra plats kom en restaurang där vi fick gå ner i källaren till en strippklubb (lugn mamma, den var stängd).

Hängde också en hel del med min vän Andreas Carlsson....

De perfekta shortsen

Kategori:


Jag är på jakt efter de perfekta jeansshortsen, höga och lagom slitna. De här ovanför är såååå fina.

I didn't know that you would go and be just what I need

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Trött. Så beskriver jag denna söndagen.

Glad påsk!

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Jag ville bara önska er en glad påsk. Dagens planer är att träffa min fina vän Vega och sedan påskmiddag och firande hos Sara med våra familjer. Kommer bli fint! Vad är era planer för dagen? ❤

Gossip Girl

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Filmen igår var så himla sjukt mega bra. Vill bara ha mermermer!! Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på avsnitt efter avsnitt med Gossip Girl. Vill bli frisk. NUUU

If you hold back your feelings because you're afraid to get hurt, you end up hurting anyway

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Godmorgon finaste ni! Jag startade morgonen med en fotbehandling och det var så himla skönt. Nu kommer snart Stina hit och ikväll blir det Hungerspelen. LÄÄÄNGTAR

Black and white

Kategori:





Breakfast

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Jag vaknade för en stund sedan och har tillbringat min första vakna timma i soffan med god frukost, grönt te, fruktsallad och smoothie, och en mysig film. Vardagslyx

En vanlig onsdagsmorgon

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Vaknade för en stund sedan och har tillbringat min första vakna timme i soffan med god frukost, grönt te, fruktsallad och smoothie, och en mysig film. Vardagslyx

Goodnight babes

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Jag ville bara ge lite kärlek till er som kikar in här varje dag. Det är så roligt och era fina kommentarer kan vända en dålig dag till något bra. Är så tacksam och vill gärna veta lite mer om er. Skulle vara så roligt!

Tisdag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Godmorgon fina n! Känner mig inget vidare idag och har tillbringat hela morgonen i soffan. Ska ta en dusch och bara ta det lugnt idag och försöka må bättre. Hoppas att allt är väl med er. Puss

Grattis mamma!

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




Idag är det min fina mammas dag och vi har firat henne med tårta som jag och min bror bakat, presenter och mys. Nu väntas det god mat och mys. Hoppas att ni har haft en lika fin dag som jag har haft. Puss

Mina favoriter

Kategori:



Askan är den bästa jorden

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




Ville bara önska er en fin dag.

Träning

Kategori:


Har haffat två nya skor från Reebook den senaste veckan. Deras nya träningskor (åh så sköna) och ett par easytone. Båda i en vacker rosa nyans. Just nu vill jag bli frisk från min förskyldning så jag kan åka till gymmet för tuffa pass och styrketräning och långa powerwalks i solen. Är taggad, saknar det faktist.

Minusgrader rensar luften

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Jag är tillbaka från min blogg-koma. Det känns bra!
I fredags, klockan tjugo i ett för att vara exakt, tog jag lov. Efter lite misslyckade planer spenderade jag och Amanda fredagskvällen på Harry's med god mat. Nu är det söndag och jag har en oerhört skön känsla i magen av att veta att jag inte behöver gå upp halv sju imorgon. Ska bli så skönt att sova ut i en vecka och ladda upp mina krafter inför de sista jag har kvar i högstadiet. Har även lite glada nyheter att berätta, men jag suger på den karamellen lite.

Vårtecken

Kategori:






Tre foton jag knäppt för ett antal dagar sedan. Nu sitter batterierna till kameran på laddning och hela min kropp saknar fotograferingen. Jag har två fotograferingar i veckan. Så roligt! Back on track. Är ni med? Nu kör viiii!