Ellen Holm

LITE ROSA

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

idag har jag gjort klart veckans plugg vilket betyder massa tid till träning i veckan. legat i sängen och druckit te, sett på film och ätit nötter. försökt vila bort den lilla förkyldningen som smög sig på igår. värmt fötterna i ett par underbara rosa tofflor från shepherd som jag fick av mamma i veckan.
fast mest har jag längtat bort här ifrån, elva dagar kvar.

femhundra mil i snön

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

mitt lilla rum får nytt utseende allt eftersom. har fixat och trixat hela morgonen och på tisdag kommer min nya säng. kan däremot inte avgöra om det är bra eller dåligt, men det är väl aldrig fel att kunna sträcka ut sig lite extra. massa kuddar, filtar, bilder på fina saker, rosor, vitt, rosa ska det vara i alla fall.

jag vågade aldrig hålla din hand

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

jag spenderar det mesta av min tid i skolan eller på gymmet. men när jag har tid över drömmer jag gärna om fina konsertkvällar med världens finaste å bästa håkan. så mycket kärlek åfkjhafga
 
 någon fin själ som vill dansa sjunga skratta den 8 juni kanske? vara lite lyckliga, helst i gbg regn.

23 JANUARI

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

haft en bra dag. kommit in i träningen bra nu och har massa recept till mig som frukostälskare som ska testas och ett av resultaten ser ni ovan, chokladpannkakor gjorda på keso, mycket gott. har även haft en lång dag i skolan och varit på gymmet och kört cadio. lite solning blev det på det också, vilket var alldeles underbart. nu ska jag bara kolla missade avsnitt av några tvserier och sova. puss

att göra en fredag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

förutom att längta till varmare dagar och altanhäng ska jag även:
♥ baka kakor
♥ skriva ett brev
♥ dansa till krunegård
♥ skicka in en inlämning
♥ sjunga med i "ramlar" högt
♥ vara med tjejerna hela kvällen

gud det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

ligger i sängen och drömmer om fina konsertkvällar

16 januari

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

mellanmål och frukost är typ guds gåva till världen. detta som jag pysslade ihop när jag kom hem från skolan består av bananmackor (ser och låter hur äckligt som helst, men lovar, det är som godis), en jordgubbssmoothie, söderte och en kiwi på det också. så gott och så behövligt. nu ska jag göra klart veckans plugg, så jag blir pluggfri imorgon, wie. bye

min favorithörna

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

jag har legat här hela eftermiddagen och druckit mitt favoritte (söderte), ätit massa frukt och pluggat samhällskunskap. lyssnat på musik och dagdrömt på tumblr lite har jag gjort också.

we can be heroes -

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

there is a light that never goes out

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

jag är äntligen fri från förskylningen jag gått runt med sedan innan jul, så nu hade jag tänkt att ta tag i allt som har med träning, kost och hälsa att göra vilket resulterade i att jag startade denna morgonen med en timmes pw. jag har faktiskt känt mig mycket piggare än vad jag brukar göra om dagarna och det är ett stort plus. den där extra energin som går till läxor/prov/inlämningar kommer, och det känns skönt att veta.
 
hursomhaver, annars sitter jag och lyssnar på the smiths, en ny favorit som numera får konkurera mot kent och krunegård på mina spellistor. ta tag i företagsekonomin ska jag göra också, och åka till gymmet för lite styrketräning med mamma.

12 januari -

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

- Igår: Firande av Sara på Harrys tillsammans med världens bästa vänner.
- Ikväll: Spelkväll hos Amanda. Massa vänner, spel, prat, godis och skratt.
Kan det bli en bättre helg? Tror inte det.

london

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

 
 
 
 
♥ en liten dröm: bosätta mig i en fin lägenhet i london i några månader efter gymnasiet ♥

bara fint

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

tog tåget till göteborg och linn igår. egentligen gjorde vi inte så värst mycket, mest åt och pratade, men det spelade ingen roll för jag fick vara med henne och det är helt klart bäst.
 
annars då. jo jag har american horror story maraton med mig själv för det är fint. eller kollar på gamla klipp på broder daniel live på wow, också väldigt fint. typ denna. hejdå

andas in andas ut, orkar jag orkar du

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

lite bra saker som händer i mitt liv
-imorgon får jag krama linn och bara vara med henne och prata om allt möjligt
-kent släppte nyss för några dagar sedan och den har spelats på repeat sedan dess
-snart bara en månad kvar tills jag flyger över atlanten igen
-new york new york new york new york new york

nyårsafton

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

 
 
 
nu är det nytt år och tänkte visa lite bilder från min kväll, eller iallafall början av den när kameran var med. jag inledde kvällen med middag tillsammans med mina favorittjejer minus amanda som befinner sig i london för tillfället. senare drog vi vidare på fest och det var mycket trevligt. avslutade 2012 på torget med resten av lidköping, kollade på fyrverkerier, fick massa champagne i håret och kramade alla jag tycker om och pussade på honom. en bra kväll helt enkelt, förutom att det regnade väldigt mycket.