Ellen Holm

De senaste dagarna

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Jag har fått på mig en förskyldning som vägrar försvinna. De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt, solat, läst böcker och ätit massa frukt. Igår fick jag även bästa beskedet på länge; blev antagen till mitt förstahandsval till gymnasiet. Är så glad!
 
Nu ska jag bättra på brännan lite, sedan åka iväg till stan och möta upp Amanda för att köpa lite nödvändigheter inför resan om 8 dagar och ta en frappe i solen.

En midsommarnattsdröm

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Har haft en jättefin midsommar med mina vänner.Vi startade kvällen hemma hos Sara. Gjorde kransar, åt god mat, spelade kubb och bara umgicks. Senare på kvällen drog vi vidare på fest.

Midsommar

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Jag och mina vän Felicia var och plockade fina blommor till våra midsommarkransar. Känner på mig att det kommer bli en suuuuuperbra kväll, har sådana bra känslor. Lovar er massa bilder imorgon!
 
Jag önskar er en fin midsommar! Vad är era planer för idag? Berätta

Fin dag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Mina naglar är nymålade i en fin röd nyans för att få morgondagens outfit att se extra bra ut. Jag har legat i solen och ätit frukt och jag har druckit ett flertal glas med jordgubbsvatten.
 
Jag och mina vänner har planerat det sista om morgondagen. Midsommarfirande. Vill inte säga för mycket nu, men morgonen kommer börja med blomplockande. Vi ska ha stadens finaste kransar, jag och mina vänner.

Friends

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Eftersom jag bestämt mig för att den här bloggen endast ska innehålla glada, fina och positiva saker i mitt liv så tyckte jag att de här bilden passade bra in. Vi tog den igår i den underbara sommarsolen. Skulle kunna ställa mig mitt på torget och skrika hur mycket jag tycker om mina vänner.

Gracious

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Solen håller på att stiga ner och det är sommar i luften. Jag sitter på altanen och äter kvarg med frukt. Den här spellistan rullar på. Jag döpte den till "Love" för att jag känner en sån kärlek till låtarna som finns med i den lilla listan. Har så fina minnen att koppla dem till. Men vissa dagar har jag bara lust att döpa den till "Depplistan" eller något annat negativt. De dagarna är jag så trött på allt. Då känner jag sånt hat till låtarna som är med i den lilla listan. Då har jag så dåliga minnen att koppla dem till. Men inte idag. Idag tycker jag om livet. De senaste dygnet har jag skrattat som aldrig förr och lärt känna nya människor. Det får mig att må bra. Det får mig att visa tänderna i ett leende som en liten själ sa var vackert. Det fick mig att må ännu bättre.

Tessie

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Köpte mig en söt blus som jag kanske tar och visar upp här någon dag. Ville egentligen bara tipsa er om affären jag köpte den i, Tessie, som ligger på Kungsgatan i Göteborg. Det är en av mina favoriter tillsammans med Fiorucci och Raglady.

Mot Göteborg

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Godmorgon! Jag ska snart sätta mig på ett tåg och åka iväg mot Göteborg för att träffa Linn och Felix. Saknar dem så och det ska bli så roligt att träffa dem igen.

Lexington

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Den här väskan från Lexington fick jag av mamma när jag slutade skolan i fredags. Visst är den fin?

Finaste vännerna

Kategori:




Jag har världens finaste vänner, de är så underbara och bra ♥

Sommarlov

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Godmorgon fina ni! Igår startade jag sommarlovet på absolut bästa sätt. Restauranghäng med underbara tjejer och maten var sååååå god. Sedan åkte vi ut till en kompis sommarstuga och stannade där tills sent inpå natten. Det var så bra och fint. Hoppas på många sådana kvällar i sommar!

Bakgårn

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Firar in sommarlovet med tapas på favorit restaurangen. Har bästa sällskapet och snart ska vi vidare på fest.

Sista kvällen med gänget

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Åh, jag hade en sån fin kväll igår. Sällskapet vart så himla underbart och balen likaså. Åt god mat, skrattade som aldrig förr och dansade tills fötterna värkte. Mår så himla bra, det är sjukt.

Nu ska jag iväg på skolavslutning!

Förfest

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Finaste vännerna på ett och samma ställe, bubbel och massa frukt. Mår så himla bra just nu!

Tonight

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Jag har en sån bra känsla inför ikväll. Ska på en avslutnings bal och jag håller på att fixa för fullt hemma. Benen är silkeslena och skimrar, party musiken är på, kvällens outfit ligger framme och jag inväntar Sara som ska fixa mitt hår och mitt smink. Tidigare ikväll kommer mina fina tjejer hit, alla 7, för att skåla in sommarlovet och kvällens festligheter. Kvällen bjuder på allt från middag, spex och dans. Kommer inte gå hem för än fötterna värker och mina förväntningar på kvällen är höga!

Tisdag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Idag har jag bara spelat fotboll. Efter 6 matcher och en runda på stan tillsammans med två fina tjejer var jag helt slut. La mig i ett varmt bad med en bra bok, tände ett doftljus och lyssnade på Håkan.

Sovmorgon

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Sovmorgon för mig betyder lite extra sömn och lite godare frukostar. Eftersom det är min sista måndags sovmorgon idag så kalasade jag till det. Med pannkakor. I sängen.

Söndag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej babes! Har tagit det lugnt hela morgonen och ska alldeles strax åka iväg till ett tåg som går om en halvtimme. Hoppas att allt är väl med er! Pussar

Mysig lördag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Igår tillbringade jag kvällen och natten med ett gäng fina vänner i mitt uterum. Bra musik, sötsaker, god dricka och prat om allt mellan himmel och jord. Gillar sådana kvällar!

Fredag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Äntligen fredag och jag har kollat på fotboll hela dagen. Nu ska jag iväg och möta upp några kompisar och sedan dra vidare på fest. Ha en fin kväll!

Everything that is worth happening, takes time

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Idag tittade solen fram. Det är nationaldag. Jag är ledig från skolan. Jag har pluggat för sista gången på riktigt länge. Jag har gått runt i shorts. Jag har åkt longboard. Jag har ätit paj. Jag har solat. Jag har skrattat i telefon. Jag har dansat för mig själv. Jag har kollat på Heartbeats. Jag har längtat. Mest till sommaren.

Om 9 dagar tar jag sommarlov. Om 9 dagar slutar jag nian. Om 9 dagar slipper jag min gråa och tråkiga skola och byter ut den mot en fräsch och trevlig skola istället. Jag längtar till det också.

Sega söndag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hej fina ni! Igår bjöds det på middag hemma hos Sara och sedan satt jag tillsammans med ett gäng vänner på min altan och bara pratade till sent inpå natten. Imorses var jag uppe med tuppen för att gå på konfirmation och efter det var jag och mamma ute och gick en mil. Nu ligger jag utslagen och sliten i sängen med ont i benen och 5 timmars sömn i huvudet. Ska sätta igång med sista plugget jag har i nian. En redovisning om kärnkraft. Sedan aldrig mer no i hela mitt liv!

Lördag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Dagen bjöd på sovmorgon och en runda på stan med Amanda. Nu ska jag sticka iväg till Sara, min bästa vän, personliga make up artist och hårstylist, för en testsminkning till ett event som äger rum om mindre än två veckor. Jag längtar så! Mer om det får ni veta inom kort.

Bakgårn

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Igår kväll var jag och min fina Amanda på Bakgårn för tapas. Stans godaste tapas och bästa vännen som sällskap. Kunde inte bli en bättre start på helgen!

Fredag

Kategori: + ALLT OCH INGENTING

Hey babes! De senaste dagarna har jag vandrat nästan 2 mil på Kinnekulle med klassen, tränat och gått i skolan. Jag avslutade kvällen hos Max med soffhäng, trevligt sällskap och massa godis igår och idag väntas det en kort skoldag. Ikväll hade jag tänkt att träffa några vänner för grillning. Hoppas ni har det bra, trots att vädret har ändrats. Puss