Ellen Holm

FORT LAUDERDALE

Kategori:








Lite bilder från när vi tog bilen till Fort Lauderdale för att åka båt i hamnen kring alla fina båtar och hus. Vi har även hunnit med en hel dag med shopping på Sawgrass Mills (åh lycka och ont i fötterna) och sol och bad. Imorgon kväll åker vi (tyvärr) hem och det här blir sista inlägget här på amerikansk mark. Hoppas att ni har det super bra. Kram

EVERGLADES

Kategori:










Vi åkte tillbaka till Everglades idag för att åka airboat. Det var riktigt roligt och jag fick chansen att hålla i en alligator, vi blev bra kompisar!

SUNSHINE

Kategori:




Jag har det bra

Lauderdale By The Sea

Kategori:








Nu är vi i Fort Lauderdale, i ett område som kallas Lauderdale by the Sea. Här kommer vi stanna i en vecka vilket känns väldigt skönt! Vi bor precis på stranden, två av bilderna ovan är tagna precis utanför vårat hotellrum. Igår fyllde pappa år och det firade vi med tårta, sol, bad, glass, mimosas och god mat. Nu ska jag gå och äta frukost sedan ha en skype dejt med mina finaste tjejer. Saknar dem såååå!

KENNEDY SPACE CENTER

Kategori:














Idag har vi spenderat åtta timmar på Kennedy Space Center. Det var stort och intressant. Vi testa på en uppskjutnings stimulator och det var väldigt ballt och roligt. Astronauten Jon McBride var även där idag och berättade lite om sina rymdfärder. Rolig dag! Nu ska vi strax ut och äta.

COCOA BEACH

Kategori:








Vid tolv tiden kom vi fram till Cocoa Beach. Idag har vi solat och badat, vilken var väldigt skönt. Jag tog en sväng till gymmet på hotellet också. Får panik på all fet mat (Vi åt donken idag.. Majoriteten av dem som var där såg ut som köttbullar) och godis och ingen träning. Blä! Nu sitter jag ute i blåsten och vi ska strax gå ut och äta. Hoppas att ni har det bra hemma!

CLEARWATER

Kategori:






Hola amigos! Idag började vi dagen med frukost på ett diner (efterlängtade pannkakor för min del). Efter det bestämde vi oss för att åka ut till havs med en båt och kolla på delfiner. Det var härligt! Resten av dagen spelade vi äventyrsgolf, låg på stranden och vid poolen. Nu ska vi ut och äta och imorgon åker vi till Cocoa Beach.

SANIBEL ISLAND

Kategori:






Igår åkte vi till Clearwater, där vi befinner oss för tillfället. Vi stannade på en strand på Sanibel Island på vägen. Det var fint. Nu är klockan 8 på morgonen och jag och Karl ligger i sängen och kollar på tv. Jag börjar bli hungrig och sjukt sugen på pannkakor. Mmmm...

CROCODILES AT EVERGLADES

Kategori:












Vi åkte igenom Everglades idag när vi åkte till Napels. Åkte igenom träskmarker med bilen och såg krokodilerna ligga i vägkanten. Fick fotografera en hel del så nu är jag nöjd. Hur som haver, nu är vi framme på hotellet i Napels där vi kommer spendera natten innan vi far vidare. Vi har nyss tagit ett dopp i poolen och nu ska vi ut och äta.

SUNSET AT KEY WEST

Kategori:










Tusentals människor samlades på Mallory Square igårkväll för att kolla på solnedgången. Det var vackert och jag plåtade många fina bilder, de ovan är några få av dem.

SOUTHERN MOST POINT

Kategori:










Idag har vi bara njutit av solen. Har även vart ute och gått en hel del och badat. Nu ikväll har vi kollat på den fina solnedgången och massa uppträdanden. Har tusen bilder på kameran från kvällen, men orkar inte lägga in dem just nu. Kommer nog upp imorgon när vi kommer fram till Napels. Vi åker tidigt imorgon.

KEY WEST

Kategori:












Key West är jätte fint och vi bor på ett urgulligt hotell. Nu har vi solat, badat och vart ute och ätit god mat. Hoppas att ni har det bra! Puss

HONDA BAHIA

Kategori:








Vi åkte som sagt ner till Key West imorses och vi stannade i Honda Bahia State Park på vägen för lite sol och bad. Det är så himla skönt med sol och värme!

HAPPY VALENTINES DAY

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Valentines day as the day of the day of the year when you have free pass for feeling forever alone and miserable for not having some one.

Hoppas att ni får en mysig alla hjärtans dag!

MIAMI BEACH

Kategori:




















Idag har vi åkt ut till Miami Beach och Bayside Market Place. Vi åkte ut till havs och kollade in Miami skywiew. Några delfiner simmade vid båten och vi såg många fina (och sjukt dyra) hus. Imorgon lämnar vi underbara Miami och åker vidare till Key West. Lär bli grymt!

Framme i Miami

Kategori:
















Igår kom vi fram till Miami efter en lång flygresa. Jag fördrev tiden med att äta godis, kolla på massa filmer och tv serier, dricka juice och te och fotografera folk som sov. (Mannen som satt bredvid mig i tio timmar sov jätte roligt!) Vi hämtade även vår bil igår och den är enormt stor! Bilder kommer lite senare. Klockan är nästan sju på morgonen här och vi har varit uppe ett bra tag på grund av tidsskillnaden. Nu ska vi fixa i ordning oss och gå och käka lite amerikans frukost. Jag som saknat det sååååååå!
Hoppas att ni har det bra i Sverige.

Ingenting står över mig

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Melodifestivalen och sedan krypa ner i sängen för några få timmars sömn. Hör av mig när vi har kommit fram i Miami. Ha det gött!

Packar resväskan

Kategori: + ALLT OCH INGENTING






Det känns så himla skönt att packa ner bikini, solglasögon och sommarkläder när det är flera minusgrader ute. Inatt åker vi! Är så himla taggad!!!! Nu ska jag gå till min fina Felicia och säga hejdå, sedan ska vi iväg till mormor och äta semlor. Ska också hinna med att packa klart det sista och plugga lite. Ikväll ska jag ut och äta med min familj. Det blir mysigt. Hoppas att ni har en bra dag!

Ett snedsteg bort

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Hej ni! Under det senaste dygnet har jag hunnit med väldigt mycket. Jag har varit hos frissören och klippt bort det slitna, fikat med fina vänner på ett mysigt café, handlat lite nödvändigt, skrivit nationellt och en hel del mer. Idag har jag haft två lektioner, som båda var prov. Det gick kanon och nu har jag lov! Känns skönt att det dröjer nästan 3 veckor tills jag sätter min fot i skolan igen, hehe. Nu ska jag städa lite och sedan iväg till gymmet och styrketräna.
Puss

Aldrig nånsin komma ner

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Efter en lång dag i skolan, massa läxor och ett tufft träningspass ligger jag nyduschad i sängen och kollar på 90210. Imorgonbitti klockan åtta har jag nationella. Önska mig lycka till!

INTERNATIONAL LOVE

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Godmorgon! Nu ska jag iväg till skolan. Har två mattelektioner idag. FML

SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Klockan åtta imorses satt jag i skolbänken för att skriva det första nationella provet i svenska, det gick bra (tror jag) och jag känner mig ganska lugn inför det andra provet som väntar på torsdag. Nu har jag kollat på OC och ska iväg och träna lite core om en stund. Vi hörs senare babes.

Jag fick yttligare en fråga ifall jag kommer blogga medans jag är i Florida eller inte. Ja det kommer jag, så ni kan vänta er en hel drös med underbara bilder och uppdatering. Lär bli helt awesome, som man säger "over there".

HEYHEYHEY

Kategori: + ALLT OCH INGENTING




Hola amigos! Jag har haft en seg dag i skolan men hade turen att sluta en timme tidigare. Passade även på att inviga mina rosa jeans från Gina idag. Sista dagarna innan lovet och jag har oerhört mycket plugg. Två nationella, varav ett är imorgon, inlämningar och ett annat prov. Plus det jag missar när jag är i USA. Så jag kommer nog plugga arslet av mig tror jag. Nu väntas det käk.

AVKOPPLING

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Efter en tuff styrketräning la jag mig i ett varmt bad med en hårinpackning och en bra bok. Hade underbar musik på och åt en himmelsk god mango. Om en vecka sitter jag på ett flygplan till Florida, helt ofattbart. Hela min kropp längtar efter värme.

WATERMELON

Kategori:


Min mamma hittade den perfekta rosa nyansen när det gäller nagellack. Lacket heter Watermelon och kommer från Essie. Det kommer pryda mina naglar ett bra tag framöver. Tänk er när man är brun och fräsch. Fint

LÖRDAG

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Hej babes! Jag har kommit hem efter ett mysigt dygn med mina favorit tjejer. Jag har världens finaste vänner. Idag har vi gått i massa affärer och lunchat på Henry's. Nu ikväll ska jag och min familj iväg till några kompisar på middag. Vad har ni för er ikväll?

WORK OUT

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Nu har jag sovit liten stund efter en jobbig skolvecka. Ska åka iväg och köra gärnet i gymmet. Jag tänker spendera kvällen och natten med mina favorit tjejer. Hoppas att ni har en bra fredag!♥

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket så jag hatar mig

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Godmorgon finaste ni!♥
Idag är det fredag och kände för att vara lite extra fin idag med min söta blus och röda läppar. Jag ska snart åka iväg till skolan och ville bara önska er en fin dag. PUSSAR

KAN VI INTE VARA NÄRA, BARA EN MINUT?

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Slutade två timmar tidigare idag, vilket var väldigt skönt. Har kollat på OC och ätit björnbär. Nu sitter jag och sjunger och klinkar lite på gitarren. Hade bara tänkt att ta det lugnt ikväll.

- Det är jätteroligt med så många nya besökare, jag hoppas verkligen att ni stannar. Era söta kommentarer gör mig så glad och om ni har några frågor är det bara att hojta till. Ni är bäst!

SKISSER FÖR SOMMAREN

Kategori: + ALLT OCH INGENTING



[pic1: turkiet i somras. pic2: kalifornien i vintras]
Jag längtar efter lov, värme och sol. Vill bort ifrån Sveriges snöklädda landskap och iskalla temperatur. Jag vill ta roliga hoppbilder på stranden, gå omkring lycklig i blommiga klänningar. Se på solnedgången på en vacker strand. Jag vill ha sand mellan tårna. Jag vill sitta i ett flygplan så länge så jag får ont i rumpan.

Nu ska jag svara på era söta kommentarer innan jag åker iväg till gymmet och kör ett pass Easyline.

HEY I HEARD YOU LIKE THE WILD ONES

Kategori: + ALLT OCH INGENTING


Ville bara önska er en fin dag innan jag åker iväg till skolan! Puss